Foto:
Foto:
Jessica in Nick Simpson sta najbolj poznana holivudska mladoporočenca.
Čeprav je med njima 25 let starostne razlike, sta srečno poročena.
Melanie in Antonio sta se spoznala med snemanjem filma.
Kate Hudson in njen izbranec nista do poroke čakala niti leto dni.
Jennifer in Marc sta bila najprej le prijatelja.

Sarah, ki je občinstvu bolj poznana kot Carrie Bradshaw, pa je v nadaljevanki Seks v mestu igrala večinoma samsko žensko, Matthew pa je ob prvem srečanju režiral igro, v kateri je igral tudi Sarahin brat Timothy.

Julia in Danny
Julia Roberts je svojega moža Dannyja Moderja spoznala na snemanju filma Mehičanka leta 2000, z njim pa ima dvojčka. Danny, po poklicu snemalec, in Julia sta se poročila 4. julija 2002.

Jessica in Nick
Morda bosta za vedno poznana kot najbolj znana hollywoodska mladoporočenca, a Jessica Simpson in Nick Lachey sta poročena že dobri dve leti in pol. Pevca sta se spoznala na božični povorki leta 1998.

Reese Witherspoon
Najverjetneje je nekdo poslušal njeno željo, ki jo je imela Reese Witherspoon za 21. rojstni dan, saj je še tega dne spoznala svojega bodočega moža Ryana Phillippeja. Par se je poročil dve leti kasneje in ima dva otroka.

Will in Jada
Will Smith in Jada Pinkett sta se spoznala leta 1990, ko je Will nastopal v nanizanki The Fresh Prince of Bel-Air, Jada pa se je potegovala za vlogo v nanizanki. Sicer ji vloge ni uspelo dobiti, a sta se igralca srečala pet let kasneje, leta 1997 pa sta dahnila usodni da. Veljata za enega najbolj umirjenih parov v filmski meki.

Madonna in Guy
Madonna je svojega moža Guya Ritchieja spoznala na neki zabavi, ki sta jo priredila Sting in Trudie Styler leta 1998, poročila pa sta se dve leti kasneje na gradu Skibo na Škotskem. Madonna ima od prej enega otroka, z Guyem pa imata še enega.

Catherine in Michael
Prvič sta se srečala leta 1998 na filmskem festivalu Deauville v Franciji. Čeprav je med njima 25 let razlike, sta srečno poročena in imata dva otroka. Seveda govorimo o Catherine Zeta-Jones in Michaelu Douglasu.

Tom in Rita
Tom Hanks je svojo ženo Rito Wilson prvič srečal v TV-šovu Bosom Buddies. Naslednjič sta se srečala v komediji Volonterji leta 1985, kjer so se med njima vžgale iskre in leta 1988 je sledila poroka. Od takrat je par nerazdružljiv in velja za enega izmed redkih zvestih parov v Hollywoodu.

Melanie in Antonio
Melanie Griffith je svojega moža spoznala leta 1995 med snemanjem filma Delovno dekle. Z Antoniom Banderasom sta le leto dni po prvem srečanju dahnila da in imata enega skupnega otroka.

Hilary in Chad
Hilary Swank ve, kako igrati močno in trdoživo dekle, a je zlahka pustila, da ji je mož Chad Lowe ukradel srce, ko sta se spoznala na zabavi leta 1993. Takrat je bila Hilary stara le 18 let, poročila pa sta se štiri leta kasneje in od takrat je Hillary le njegova.

Kate in Chris
Odkar je leta 2000 Kate Hudson srečala svojega bodočega moža, se je iz oboževane spremenila v oboževalko. S sedanjim možem, nekdanjim frontmanom skupine Black Crowes, Chrisom Robinsonom sta se po enotedenskem sestajanju že odločila, da bosta zaživela skupaj, poročila pa sta se manj kot po letu dni skupnega življenja natanko na novo leto.

Arnold in Maria
Arnold Schwarzenegger, takrat še Mr. Universe, je svojo ženo Mario Shriver, članico klana Kennedy, spoznal na teniškem turnirju leta 1977, ki je na turnirju delala kot poročevalka. Svojo zvezo sta kronala z veličastno poroko šele osem let po prvem srečanju, leta 1986, in imata štiri otroke.

Jennifer in Marc
Jennifer Lopez in Marc Anthony nista upoštevala svojega lastnega nasveta, ki sta ga zapela v skupni pesmi Don't Love Me leta 1999. Sprva sta bila le dobra prijatelja, ko pa so njune zveze z drugimi propadale kot po tekočem traku, sta se "sparčkala" leta 2003 in se poročila le po nekajmesečni zvezi.

Ben in Christine
Komik Ben Stiller je svojo ženo Christine Taylor spoznal na snemanju pilotske serije, ki nikoli ni prišla pred gledalce. To je bilo leta 1999, dve leti kasneje pa sta se poročila.