Angelina je znana po svojem čutu za soljudi. Foto: Reuters
Angelina je znana po svojem čutu za soljudi. Foto: Reuters
Angelina Jolie in sin Maddox
Angelina ima dva posvojena otroka; sina Maddoxa in hči Zaharo. Foto: EPA

Hollywoodski par je že izbral fotografsko agencijo, ki bo poslikala malo deklico, za fotografije pa naj bi par dobil od pet do sedem milijonov dolarjev, ki jih bosta podarila tistim, ki v življenju nimajo toliko sreče.

Par je v skupni izjavi zapisal, da se v revnih deželah sveta vsako leto rodi dva milijona otrok, ki ne preživijo niti prvega dneva. "Vse te otroke bi lahko rešili, če bi le vlade držav po svetu spremenile prioritete," sta še zapisala Brad in Angelina.

Fotografi prežijo v Namibiji
Shiloh je bila rojena 27. maja v namibijski porodnišnici, že pred njenim rojstvom pa so se v tej afriški državi zbirale množice fotografov, ki so upali, da bodo ujeli visoko nosečo Angelino in pozneje tudi novorojenko. A Brad in Angelina sta podjetna in ne dovolita, da bi kateri koli fotograf dobil posnetek njunega otroka.

Cene slik so vratolomne
Predstavnik fotografske agencije, ki je dobila ekskluzivne pravice za fotografiranje družinice, je povedal, da se zaveda, kako nestrpno javnost pričakuje slike, zato se bodo potrudili, da jih bodo kar najhitreje objavili. V zadnjih letih se je plačilo pravic za ekskluzivno fotgrafiranje zvezd povzpelo do vratolomnih številk in zvezdniki se sami obračajo na fotografske agencije in jim ponudijo priložnost posneti fotografije.