Jennifer Gates, študentka medicine in prav tako trenirana dresurna jahačica je fotografijo zaroke, vključno z orjaškim diamantnim prstanom, objavila na svojem Instagramu.

"Komaj čakam, da se do konca svojih dni skupaj učiva, rasteva, smejiva in ljubiva. Milijonkrat da," je zapisala diplomantka univerze Stanford.

"Nayel Nassar, edinstven si. Ta konec tedna mi je popolnoma spodnesel tla pod nogami in me presenetil na najprimernejši lokaciji med smučanjem, eni številnih skupnih strasti, ki si jih deliva," je še zapisala.

"Življenje kot sanje"

Tudi Jennifer Gates je dresurna jahačica. Foto: AP
Tudi Jennifer Gates je dresurna jahačica. Foto: AP

Fotografije zaroke je na svojem Instagramu objavil tudi Nassar in pripisal: "REKLA JE DA!!"

"Počutim se kot najsrečnejši moški na svetu. Jenn, si vse, kar bi lahko samo sanjal ... in več. Komaj čakam, da sva skupaj na tem popotovanju, ki se mu reče življenje, in preprosto si ne morem več predstavljati svojega življenja brez tebe. Ljubim te bolj, kot si lahko predstavljaš, in hvala ti, ker se ob tebi vsak dan zdi kot sanje. Na večnost!"

Jennifer mu je odgovorila: "Ja, spet jokam, ampak vse v redu, življenje je popolno in pomeniš mi vse."

Kot Gatesovi tudi Nassarju denarja ne manjka - je namreč milijonar. Prihaja iz Egipta, premožna pa sta tudi njegova starša, ki vodita v Kuvajtu arhitekturni biro. Sinu sta prvega konja kupila pri desetih letih.

Do zaroke prihaja le nekaj tednov po tem, ko sta Jenniferina starša, 64-letni Bill in 55-letna Melinda, praznovala 26. obletnico poroke. Par ima še 20-letnega sina Roryja in 17-letno hčerko Phoebe.