31-letna Kim, ki je v lani dvigala prah s poroko, ki se je končala po 72 dneh, je na Twitterju Barbie zaželela srečen božič in dodala, da se bosta v letu 2012 gotovo veliko videvali   in se dogovorili za kak 'šoping'. Foto: EPA
31-letna Kim, ki je v lani dvigala prah s poroko, ki se je končala po 72 dneh, je na Twitterju Barbie zaželela srečen božič in dodala, da se bosta v letu 2012 gotovo veliko videvali in se dogovorili za kak 'šoping'. Foto: EPA

Kot je neimenovani vir povedal za Us Weekly, naj bi zvezdnice resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi dobile svoje lutke v omejenem številu. Njihove miniaturne različice naj bi bile zveste posnemovalke razkošnih oblin, po katerih slovijo Kardashianove ženske.

Po poročanju E! News naj bi pri Matellu pospešeno pripravljali projekt, lutke naj bi bile na voljo še letos, za zdaj nastajajo pod delovnim imenom "Dash dolls", saj naj bi modno osveščene sestre "svoje" barbike oblekle v kose, ki so na voljo v njihovih butikih Dash.

Kim ima za sabo več škandalov
Ameriški starši se na spletnih forumih že sprašujejo, ali so razvajene sestre Kardashian, ki so odraščale v precejšnjem razkošju, resnično primerne vzornice za povprečne deklice, ki se igrajo z barbikami.

Predvsem vprašljiva je po njihovem mnenju Kim, ki je bila v središču več škandalov, med drugim zaradi golih fotografij, ki so nastale, ko je bila še mladoletna, zaradi videoposnetka seksa s pevcem Ray-J-jem, nazadnje pa zaradi donosnega, a kratkega zakona s košarkarjem Krisom Humphriesom (s prodajo pravic medijem za poročanje o razkošni poroki naj bi zaslužila skoraj 18 milijonov dolarjev, zakon pa se je končal po 72 dneh).