Manson in Woodova naj bi bila zaročena, a njuni predstavniki govoric še niso potrdili. Foto: EPA
Manson in Woodova naj bi bila zaročena, a njuni predstavniki govoric še niso potrdili. Foto: EPA
Marilyn Manson in Dita Von Teese
Mansonov zakon z Dito Von Teese naj bi se končal prav zaradi njegovega razmerja z Woodovo. Foto: EPA

"Šokroker", ki razburja tako s svojo glasbo kot z drzno podobo, naj bi mlado zvezdnico, ki igra v nadaljevanki Prava kri, zasnubil kar z odra med koncertom v Parizu. Govorice o zaroki para, ki se je že večkrat razšel in znova našel, so sicer krožile več dni. Predstavniki Mansona in Woodove za zdaj o tem še molčijo.

Manson zaradi Woodove "boljši človek"
41-letni Manson in 22-letna Woodova sta se začela sestajati leta 2006, a se nato leta 2008 razšla. Nato sta na kratko spet postala par, se spet razšla in nato spet prišla skupaj.

Lani je Manson razkril, da je bil po razpadu zveze z Woodovo tako na tleh, da je postal popolnoma obseden z njo in jo je nenehno klicaril. Potem ko sta rešila težave, je Manson za časopis Herald Sun povedal, da mu je Woodova pomagala postati boljši človek. "Moram biti najboljši človek, kar sem lahko. Izplača se, saj sem spet z Evan."

Woodova je za revijo Elle leta 2007 Mansona opisala kot "čudovitega, resnično človeškega in preprosto neverjetnega". "Presenetilo bi vas, kako zdravo in ljubeče je najino razmerje," je povedala.

Lepotice "padajo" na Mansona
Manson, njegovo pravo ime je Brian Hugh Warner, umetniško ime pa si je sestavil iz imen igralke Marilyn Monroe in morilca Charlesa Mansona, je bil že poročen, in sicer z burleskno plesalko Dito Von Teese.

Spoznala sta se, ko jo je povabil, da bi nastopila v enem izmed njegovih videospotov, njun zakon pa je zdržal eno leto. Menda se je končal tudi zaradi njegove zunajzakonske zveze s takrat 19-letno Evan Rachel Wood, razlogi pa naj bi tičali tudi v Mansonovih težavah z alkoholom in "oddaljenem obnašanju".

Pred Dito Von Teese je bil Manson zaročen z igralko Rose McGowan.

Spodaj si oglejte videospot za Mansonovo pesem Heart-Shaped Glasses, v katerem nastopa Evan Rachel Wood.