V preteklosti je bila že poročena. Foto: EPA
V preteklosti je bila že poročena. Foto: EPA

Že prejšnji mesec so oboževalci začeli ugibati, ali se bo Mel B po treh letih zveze z Roryjem McPheejem le poročila z njim. Scary Spice je v nedavnem intervjuju končno potrdila, da se je zaročila. Prva naj bi za to izvedela njena najstarejša hčerka Phoenix, pozneje je povedala tudi drugim družinskim članom in prijateljem.

47-letna pevka, njeno ime je Melanie Janine Brown, je razkrila, da ji veliko pomeni tudi mnenje preostalih članic skupine Spice Girls. Nikoli jim namreč ni bil všeč nobeden izmed njenih partnerjev, a tokrat je bilo drugače. Spajsice, ki menijo, da je McPhee čudovit, so tako zvezo že odobrile. Ob veseli novici so od sreče celo potočile kakšno solzico, vse pa so ji poslale tudi čestitko, poroča revija Hello.

"Pravzaprav so za Roryja navijale, že preden sva se zapletla v romantično zvezo, a takrat sem jim zatrjevala, da je le dober prijatelj, ob katerem se počutim varno," je priznala pevka. Par naj bi se poznal že vrsto let, saj oba prihajata iz Leedsa, Rory pa je najboljši prijatelj njenega bratranca. Plamen ljubezni naj bi med njima vzplamtel leta 2018, zveza pa je resnejša postala leto pozneje.

Rory je pred pevko pokleknil v razkošnem podeželskem hotelu Cliveden House v Berkshiru. Zaprosil naj bi jo z diamantnim prstanom v vrednosti 100.000 funtov (okoli 115.000 evrov). Glasbenico naj bi oblile solze sreče, v navalu čustev pa naj bi, po besedah neimenovanega vira blizu para, frizerju nemudoma odgovorila pritrdilno.

Težko je znova verjela v ljubezen

"Je popolno nasprotje moških, s katerimi je imela razmerja v preteklosti," je dejal vir in dodal, da je prizemljen človek z dobrimi vrednotami, ki ga ne zanima denar. "Bilo je neverjetno čustveno. Po vsem, kar je preživela, je bil to res velik trenutek zanjo," je še pristavil vir, ki je še pojasnil, da ji je bilo težko znova zaupati moškim in začeti verjeti v ljubezen.

Leta 2017 se je od Stephena Belafonteja, s katerim ima 11-letno hčerko Madison, po 10 letih zakona ločila, trdila pa je, da jo v tem času čustveno in fizično zlorabljal. To je filmski producent vedno odločno zanikal. Britanska zvezdnica se je leta 1998 poročila z nizozemskim plesalcem Jimmyjem Gulzarjem, s katerim ima 23-letno Phoenix. Zakonca sta se ločila dve leti po poroki. Z Eddiejem Murphyjem, s katerim se ni nikoli poročila, ima še 15-letno hčerko Angel Iris.