Foto: Reuters
Foto: Reuters

Med karanteno so se številni športniki oglašali prek družbenih omrežij in tako je britanski BBC spraševal športne navdušence, kateremu videopogovoru na Instagramu bi najraje prisluhnili. Med drugim so pokazali interes za ogled pogovora med nogometnima zvezdnikoma Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom, zanimalo pa jih je tudi, kaj bi si povedala teniška igralca Rafael Nadal in Nick Kyrgios.

Avstralski igralec je bil pripravljen ugoditi želji ljudstva in je javno pozval Španca na pogovor prek Instagrama. Pogovarjala pa se nista, saj je Nadal zavrnil Kyrgiosa.

Kot je povedal Nadal za španski La Voz de Galicia, ne bi imel nič proti pogovoru, toda v tem ne vidi smisla: "Obstaja generacijski razkorak in morda se bo Nick bolj zabaval z nekom, ki mu je bližje po letih in življenjskemu slogu."

Nadal in Kyrgios v preteklosti nista imela najboljšega odnosa. Po enem izmed medsebojnih dvobojev je Nadal teniškega kolega kritiziral, da ne spoštuje nasprotnikov in teniškega občinstva, Kyrgios pa mu je vrnil z besedami, da je zagrenjeni poraženec.