Par sta še iz srednješolskih dni. Foto: Reuters
Par sta še iz srednješolskih dni. Foto: Reuters

Po poročanju srbskih medijev je datum poroke izbran načrtno, saj se želi igralec poročiti po nastopu na turnirju v Wimbledonu, kjer bo finale 6. julija, Novak pa seveda upa, da bo osvojil teniški turnir na Otoku.

Novak in Jelena naj bi pred poročni oltar tako stopila 9. julija na otoku Sveti Stefan na črnogorski obali, ki bo na dan poroke zaprt za javnost, da se otoku ne bi približal kakšen vsiljivec, pa bo poskrbela varnostna služba.

Da bi poroka potekala v najlepšem redu, bo poskrbela Jelena, ki bo skrbno nadzorovala delo agencije za poroke, ki sta jo z Novakom najela za veliki dan: "Veste, kakšne so ženske, njim je ta dan najpomembnejši v življenju. Naj bo tako, kot želi nevesta. Kdo bo potem vse življenje poslušal pripombe, če poroka ne bo takšna, kot si je ona zamislila," se je pred kratkim pošalil Nole.

Teniški igralec te dni pred začetkom Wimbledona uživa na dopustu skupaj s svojimi prijatelji na Ibizi.

Oktobra prihaja novi družinski član
Novak in Jelena se bosta oktobra prvič preizkusila v starševski vlogi. "Dragi moji prijatelji, z mano ste preživeli številne lepe in težke trenutke v karieri. Presrečen sem, ker imam zdravje, ljubezen, Bog pa nas je blagoslovil, da radostno s svojo Jeleno pričakujem novega člana družine. Jelena je noseča," je aprila na svojem profilu na Facebooku razkril Nole. Pred kratkim pa je dejal: "Komaj čakam, da začnem menjati plenice in da ne spim ponoči. Vem, da bo zelo težko in da bom ves čas utrujen, ampak zelo se veselim obdobja, ki prihaja."

27-letni Novak in enako stara Jelena sta svojo devetletno zvezo, par sta še iz gimnazijskih dni, septembra lani okronala z zaroko. Novak je svoji dragi, ki ga spremlja na vseh teniških turnirjih, nadel zaročni prstan v Monte Carlu, kjer sta si tudi uredila stalno prebivališče. "Jelena je ljubezen mojega življenja. Skupaj sva že nekaj let in iskrenost je tisto, kar imam pri njej najraje. To naju osrečuje. Jelena je sposobna, ambiciozna in močna," je pred časom o svoji izbranki dejal teniški as.