Ashley in Cheryl Cole sta ločena od septembra. Foto: EPA
Ashley in Cheryl Cole sta ločena od septembra. Foto: EPA

Pevka je pred tedni obiskala nekdanjega moža, v nekdaj skupni hiši prespala, zdaj pa bojda razmišlja, da bi se preselila nazaj k nogometašu. "Igrala sta biljard, spila nekaj kozarčkov, se pogovarjala in spominjala starih časov ter se na koncu strinjala, da je bila ta noč res nekaj posebnega," je za britanski časnik Daily Mail povedal neki njun neimenovani "skupni prijatelj".

Znano je, da sta se član ekipe Chelsea in angleške nogometne reprezentance ter pevka pred enim letom razšla, ko se je izvedelo, da je Cole kar nekajkrat skočil čez plot.
Cheryl je sicer kar nekaj časa prenašala govorice (in ignorirala dokaze), da jo mož vara, dokler ni izvedela, da je nogometaš čez plot skakal od prvega dne.

Takrat ji je dokončno prekipelo, vložila je prošnjo za razvezo zakona in se odpovedala zahtevku za del njegovega premoženja. Edino, kar je zahtevala, so takrat pisali britanski mediji, je bilo, da Ashley šest mesecev po ločitvi ne sme z njo vzpostaviti stika, saj ga ni želela ne videti ne slišati.

Je vse skupaj zaigrano?
Daily Mail še poroča, da sta Colova že vse od septembra, ko sta se uradno ločila, skrivoma načrtovala, kako javnosti povedati, da sta spet skupaj. Menda, še piše časopis, sta najela nekega profesionalnega fotografa, ki mu zaupata, in se z njim dogovorila, da ju bo v fotografski objektiv "ujel" na skupnih počitnicah. Da bo zgodba o tem, kako ju je znova združila ljubezen, verjetnejša, je Cheryl Ashleyja menda celo prepričala, naj si spet nadene poročni prstan.