Foto:
Foto:
Si Ronaldo in David delita izkušnje o zakonskem življenju?

V Veliki Britaniji so namreč odprli posebne stavnice, na katerih lahko državljani stavijo, kateri od slavnih parov bo v naslednjih dvanajstih mesecih objavil novico o novem družinskem članu, kateri par se bo poročil in kateri razšel. Med pari, ki imajo največ možnosti za razvezo, najvišje kotirata zakonca Beckham.

Med pari, ki naj bi v naslednjem letu zibali, so še Gwyneth Paltrow in Chris Martin ter Liz Hurley in njen spremljevalec Arun Nayar.

Ugibanja o tem, ali je Colleen noseča, so se pojavila že med letošnjim evropskim nogometnim prvenstvom na Portugalskem, vendar se iz tega ni izcimilo nič, kljub temu pa so mnogi prepričani, da je le še vprašanje časa, kdaj bo na svet privekal mali Rooney. Prepričani pa so tudi, da bo otrok sledil očkovim stopinjam in postal nogometaš, ki bo igral za angleško reprezentanco.

Britanci veliko stavijo tudi na to, da bodo za Wayna in Coleen v naslednjem letu prvi zazvonili poročni zvonovi, tesno pa na stavnicah sledita tudi igralca Jude Law in Sienna Miller.

Victoria in David vodita na lestvici za razvezo
Med pari, ki imajo največ možnosti za razvezo, najvišje kotirata zakonca Beckham, sledijo pa jima nekdanji član skupine Westlife Brian McFadden in njegova žena Kerry, Jennifer Lopez in Mark Anthony ter Britney Spears in njen plesalski mož Kevin Federline.

Med pari, ki naj bi v naslednjem letu zibali, so še Gwyneth Paltrow in Chris Martin ter Liz Hurley in njen spremljevalec Arun Nayar.