Tyler je s skupino Aerosmith poskrbel za številne uspešnice. Foto: EPA
Tyler je s skupino Aerosmith poskrbel za številne uspešnice. Foto: EPA
LIv Tyler
Bolj kot oče Steven je v zadnjem času izpostavljena njegova hčerka Liv. Foto: EPA

61-letni pevec je s skupino koncertiral v Severni Dakoti in zabaval občinstvo s plesanjem po odru, saj je zaradi tehnične okvare odpovedalo ozvočenje. Med energičnim poplesavanjem se je približal robu odra in nenadoma mu je zmanjkalo tal pod nogami. Padel je na hrbet in trenutek za tem so ga že obkrožali varnostniki, ki so mu pomagali, medtem ko so oboževalci zahtevali, naj se vrne na oder.

Tylerja so po poročanju prič odnesli v zaoderje, kar je umirilo občinstvo. Petnajst minut čez polnoč je na oder prišel kitarist Joe Perry in naznanil, da je koncerta konec, saj so Tylerja odpeljali v bolnišnico. Prihod v krajevno bolnišnico je potrdil tamkajšnji predstavnik za stike z javnostjo, vendar ni govoril o podrobnostih poškodbe.

Prestar za rock?
Pevec skupine Aerosmith je bil že prejšnji mesec prisiljen odpovedati cel niz koncertov, saj si je poškodoval nogo med skakanjem po odru na nekem nastopu. "Iskreno se oprvičujem vsem oboževalcem 'Aerotov' za odpovedane koncerte. Novica je tudi mene prizadela, sploh ne veste, kako močno. Molimo za to, da bo Steven čim prej okreval," je na spletnem omrežju Twitter zapisal Perry po pevčevi poškodbi noge.