Deklica Athena je že drugi otrok Laetitie in Stefana. Foto:
Deklica Athena je že drugi otrok Laetitie in Stefana. Foto:
Tyra Banks, Heidi Klum
Heidi bo postala mama že četrtič, Tyra pa naj bi se kmalu sprehodila do poročnega oltarja. Foto: EPA

Francozinja je svojega tretjega otroka rodila v svoji domovini, pri porodu pa je bil navzoč tudi ponosni očka Stefano Accorsi. Igralec je takoj, ko je prejel novico, da bo nov družinski član kmalu prišel na svet, zapustil prizorišče snemanja filma v Rimu in odletel v Francijo.

Medtem ko je Athena drugi otrok Stefana - leta 2006 se je paru rodil sin Orlando - je deklica tretji otrok manekenke in igralke. Laetitia ima namreč iz zveze s fotografom in režiserjem Stephanom Sednaouijem osemletno hčerko Sahteene.

Štorklja pa je letos v svetu mode zelo zaposlena. Svojega že četrtega otroka pričakuje Heidi Klum, medtem ko bodo njene kolegice Adriana Lima, Karolina Kurkova, Gisele Bundchen, Jourdan Dunn čare starševstva preizkusile prvič.

Ali je Tyra le našla pravo ljubezen?
Še ena novica prihaja iz modnega sveta. Pred oltar naj bi stopila Tyra Banks. Govorice, da se bo nekdanja manekenka, ki je uspešna v voditeljskih vodah, kmalu poročila, je sprožil velik diamantni prsten na Tyrini roki. Banksova, ki je pred kratkim priznala, da je potrebovala dolgo časa, da je našla pravo ljubezen, je v zvezi s poslovnežem Johnom Uthendahlom vse od leta 2007.