Mario Balotelli polni časopisne stolpce tudi zaradi nenogometnih razlogov. Foto: EPA
Mario Balotelli polni časopisne stolpce tudi zaradi nenogometnih razlogov. Foto: EPA

Britanski The Sun je objavil fotografijo 21-letnika, ki skupaj s prsato plavolasko zapušča hotel Marriot v Manchesteru, v katerem Holly snema del šova Celebrity Come Dine With Me.

Italijan je Hendersonovi pomagal nesti torbo do avta, razšla pa naj bi se z objemom in poljubom, potem pa je Mario podelil nekaj avtogramov oboževalcem, ki so ga prepoznali.

Medtem ko dekle dela, Mario osvaja dekleta
Medtem ko je Balotellijevo dekle odšlo v Italijo zaradi dela, si je Mario dal duška in skupaj s prijatelji obiskal neki nočni klub, v katerem je spoznal ravno Holly. Nogometaš naj bi po besedah neimenovanega vira "znorel" za 11 let starejšo pornozvezdnico, kateri naj bi najprej dejal, da je samski, pozneje pa je le priznal, da je zaseden, ampak da stvari med njim in Ficovo trenutno ne delujejo najbolje.

Holly naj ne bi še popolnoma podlegla čarom nogometnega zvezdnika, saj si ne želi biti le ena izmed zarez na njegovi postelji, a "Super Mario" naj bi bil pripravljen storiti vse, da osvoji srce plavolase Britanke.

Balotelli sicer neprestano polni časopisne strani iz nenogometnih razlogov. Pred dvema tednoma je poskrbel za nov incident, potem ko je v svoji hiši prižgal nekaj pirotehničnih izdelkov in povzročil velik požar, ki so ga ukrotili šele gasilci.