Kri je le kri - Beyonce na Instagramu kaže svojo ljubezen do sestre. Foto: Instagram
Kri je le kri - Beyonce na Instagramu kaže svojo ljubezen do sestre. Foto: Instagram
Rachel Roy
Oblikovalka Rachel Roy, ki naj bi bila povod za napad. A zakaj je domnevno spogledovanje bolj zmotilo svakinjo kot ženo? Foto: EPA

Kot poročajo ameriški mediji, je Solange, mlajša sestra pevske zvezdnice Beyonce, v dvigalu po zabavi po prireditvi Met Gala v začetku meseca v New Yorku izbruhnila, ker je stopila v bran svoji sestri. Solange, ki je prav tako pevka, menda ni bilo prav nič všeč, da se je Jay-Z na prireditvi toliko časa zadržal v družbi privlačne modne oblikovalke Rachel Roy, s katero "naj bi se preveč zbližala".

Vodstvo hotela The Standard, v katerem se je zgodil omenjeni škandal, je sporočilo, da je odpustilo zaposlenega, ki je razvpiti posnetek dogajanja v dvigalu predal medijem. "The Standard je identificiral človeka, ki je bil kriv za kršitev varnostnih ukrepov hotela in je posnetek z varnostne kamere predal portalu TMZ. Pogodbo z njim smo prekinili, zdaj pa bomo proti njemu sprožili tudi civilno in kazensko tožbo."

Beyonce vse skupaj neprizadeto gledala
Indicent, ki se je zgodil po galaplesu v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, še vedno zaposluje rumene medije. Črno-beli posnetek nima zvoka, a na njem je videti, kako se je 27-letna Solange najprej zdrla na raperja in glasbenega mogotca Jay-Z-ja, nato pa ga večkrat udarila in brcnila. Pomiriti jo je skušal neki moški, najverjetneje osebni stražar, 33-letna glasbena diva Beyonce pa je vse skupaj mirno opazovala iz ozadja. Pozneje je Solange na tla stresla še celotno vsebino svoje ročne torbice, s katero je drobna pevka udrihala po precej robustnem raperju.

Zvezdniki izjav o družinskem prepiru ne dajejo, je pa Beyonce po incidentu na Instagramu objavila štiri fotografije, ki kažejo njen tesen in ljubeč odnos s Solange.

Beyonce in Jay-Z, ki veljata za enega najvplivnejših in tudi najpremožnejših glasbenih parov, sta nedavno napovedala skupno turnejo On the Run, na kateri bosta poleti obiskala 16 mest. Jay-Z si verjetno ne želi, da bi bila poleg tudi njegova svakinja ...