Jennifer, Sistine, Sylvester, Sophia in Scarlet Stallone. Foto: AP
Jennifer, Sistine, Sylvester, Sophia in Scarlet Stallone. Foto: AP

Zvezdnik Sylvester Stallone ima nov projekt – s svojo družino je ustvaril lastno resničnostno televizijsko oddajo. Igralca, ki je upodobil tudi legendarni vlogi Rockyja in Ramba, njegovo ženo Jennifer in hčerke Sophio, Sistine in Scarlet bodo med vsakdanjimi dejavnostmi spremljale kamere, tako pa so se Stallonovi odpravili po stopinjah drugih slavnih družin, kot sta Osbournovi in ​​Kardashiani.

"Družina Kardashian je bila izjemna in zelo izvirna v tem, kar je počela. Mi smo ubrali drugačno pot. Glavno je, da ne poskušate posnemati nekoga. Tisto so oni, mi smo to, kar smo, in to je tisto, kar da občinstvu raznolikost," je še Stallone komentiral dejstvo, da se pojavljajo primerjave s šovom klana Kardashian.

V oddaji, ki nosi preprost naslov The Family Stallone (Družina Stallone) in bo premiero doživela ta teden na platformi Paramount+, bodo tudi prizori s snemanja televizijske serije Tulsa King, pa tudi, kako 76-letnik doma preživlja čas s svojo družino. Zvrstili se bodo tako veseli kot tudi bolj intimni družinski trenutki.

"Kar vidite tukaj, to tudi dobite. Že dolgo smo si želeli deliti svoje življenje, ker je to zabavno," je povedal Stallone in dodal, da ima serija tudi drugačno sporočilo. "Ne glede na to, kaj in koliko imate, lahko imamo bogastvo in imamo veliko sreče, a vseeno imamo enake težave, želje in potrebe ter zahteve glede ljubezni. Tu je to vsem na ogled," je še pojasnil.

Ideja za predstavo naj bi izhajala iz podkasta Unwaxed, ki sta jo ustvarili Sistine in Sophie.
"Tam smo predstavili vse družinske člane in vsi so bili presenečeni nad tem, kako smešni so in kako se z njimi lahko poistoveti, obenem pa so dajali tudi odlične poslovne nasvete. Mislim, da so si ljudje preprosto želeli videti vedno več," je dejala Sistine.