Igralca so žena in hčerke spremljale tudi na londonski premieri filma Plačanci 2. Foto:
Igralca so žena in hčerke spremljale tudi na londonski premieri filma Plačanci 2. Foto:
Sylvester in Sage
Oče in sin sta skupaj nastopila v filmu Rocky V. Foto: Reuters

66-letni Stallone je v oddaji Good Morning America gostoval, da bi promoviral svoj najnovejši film Plačanci 2 (The Expendables 2), nekaj besed pa je posvetil tudi svojemu pokojnemu sinu. Stallone je tako prvič javno spregovoril o smrti svojega 36-letnega sina. "Zelo, zelo težko je. Grozna situacija je, ampak s časom bo - upam - bolje, to je nekaj, skozi kar moraš iti, to je realnost življenja."

Igralec je dejal, da se bo depresiji skušal izogniti z delom, tako da zdaj dejavno promovira nadaljevanje akcijskega filma Plačanci, v katerem poleg njega nastopajo še drugi legendarni akcijski igralci, kot so Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris in Liam Hemsworth.

Povezana oče in sin
Oče in sin sta bila izjemno povezana in Stallone mlajši je šel celo po očetovih stopinjah v šovbiznisu, potem ko je svoj filmski prvenec doživel kot najstnik leta 1990 v očetovem filmu Rocky V, v katerem je igral sina Rockyja Balboe Roberta. Stallone mlajši se je preizkusil tudi kot režiser - njegov prvi režiserski poskus je bil film Vic leta 2006, ki so ga prikazali na filmskem festivalu v Palm Springsu.

Sage Stallone je Sylvestrov prvi otrok, ki se mu je rodil v zakonu s prvo ženo Sasho Czak. Njegovemu mlajšemu bratu Seargeohu Stallonu pa so že v otroštvu diagnosticirali avtizem. 66-letni Sylvester Stallone ima še tri hčerke, Sistine, Sophio in Scarlet, ki so se vse rodile v zakonu s tretjo ženo Jennifer Flavin.