Victoria Beckham si je tekmo med Anglijo in Paragvajem ogledala z otrokoma. Foto: EPA
Victoria Beckham si je tekmo med Anglijo in Paragvajem ogledala z otrokoma. Foto: EPA
David Beckham
Beckham je že vajen opravljanja v tabloidih. Foto: EPA

Za sestro kapetana angleške nogometne reprezentance so zapisali, da je "debela šunka", mama pa naj bi imela "podeželski nasmeh".

Davidova sestra, 24-letna Joanne, jo je odnesla še slabše: "Dragi moji, lepo je zalita. Roke, prsi, zadnjica - vse je zelo britansko. Joanne je take vrste dekle, ki na plaži na Majorki pije sangrio, zvečer pa brez majice pleše po mizah."

Kdo igra bolj umazano, Angleži ali Nemci?
Tabloid je bralcem ponudil tudi Joannine velike barvne fotografije, vse to pa so "poznavalci" razvpitega angleškega nogometaša in njegove družine razložili takole: "To je le najnovejša in gotovo ne zadnja bitka v tabloidni vojni med Nemci in Angleži, ki jo neti svetovno nogometno prvenstvo."

Draga Victorijina pot v Nemčijo
Davida Beckhama na svetovnem nogometnem prvenstvu spodbuja vsa družina, ki je v Nemčijo priletela z zasebnim letalom. Victoria Beckham pa je prvo moževo tekmo skoraj zamudila. Letalo, s katerim je nameravala poleteti iz Madrida, je zaradi tehničnih težav ostalo na tleh, zato je morala za 30.000 evrov najeti majhno zasebno letalo. A na tekmo je prišla pravočasno.