Nekdanji alpski smučar in njegova žena Morgan pričakujeta šestega skupnega otroka. Zakonca, ki sta se poročila leta 2012, sta že starša šestletnemu Nashu, dve leti staremu Eastonu in 18-mesečnima dvojčkoma z imenoma Asher in Aksel. Par je imel tudi hčerko Emeline, ki pa je junija leta 2018, pri 19 mesecih, utonila. Miller je sicer tudi oče 13-letni Dace in pet let mlajšemu sinu Natu, ki sta plod prejšnjih dveh razmerij, tako razširitev družine zanj pomeni že osmega otroka.

Ponovna nosečnost je bila za par pravo presenečenje. Ko sta se jima leta 2019 rodila dvojčka, sta namreč mislila, da sta s tem končala. "Ves čas sva vedela, da lahko dava še več ljubezni," je dejala Morgan in dodala, da otroci potrebujejo veliko pozornosti in ljubezni, sama pa jim to lahko zagotovita. "Zdi pa se nama, da bo to za naju zadnji otrok," je še priznala in pojasnila, da bodo tako vsi njuni otroci še vedno dobili ogromno pozornosti in ljubezni. "Končno sva pri najini zadnji nosečnosti," je še pritrdil nekdanji olimpijec, ki se je upokojil leta 2017, poroča People.

Njuni otroci so bili nad novico sprva šokirani, a to se je hitro spremenilo v navdušenje. Družina naj bi se razširila novembra, spol pa bo kmalu znan. Morgan sicer namerava roditi v zavetju doma.

Ob porodu bo njena podpora mož

43-letna zvezdnica Jennifer Love Hewitt naj bi bila ponosna na to, da ji je svojo nosečnost uspelo skrivati tako dolgo. Z igralcem Brianom Hallisayem, s katerim sta se poročila leta 2013, namreč pričakuje njunega tretjega otroka – starša sta sicer že petletnemu sinu Atticusu in dve leti starejši hčerki Autumn.

"Vedno sva bila naklonjena ideji tretjega otroka, zagotovo pa nisva menila, da se bo to zgodilo v tem letu, ki je bilo noro za ves svet," je dejala igralka, za katero je prihajajoč otrok dobrodošlo presenečenje, in izrazila mnenje, da jima je z možem že uspelo vzgojiti dva otroka, ki bosta odlična vzornika novemu članu ali novi članici. Ob tem se je spomnila tudi na pretekle porode. "Med porodom je Brian kot skala. Nikoli ne veš, ali je zaskrbljen – zelo dober je v skrivanju. Edina stvar, ki me vedno spravi v smeh, je, da vedno poje veliko prigrizkov," je še priznala in dodala, da v svojo porodniško torbo tako po navadi poleg obleke za sebe in otroka spakira še posladek za moža.

Ne glede na to, da trenutno uživa v nosečniški izkušnji, pa ne računa na ponovno nosečnost. "Mislim, da ne bi zmogla imeti še enega," je dejala in še priznala, da bo hvaležna, ker ji bo med porodom mož znova stal ob strani.