Ali je za Tarino resno igralsko kariero že prepozno? Foto: EPA
Ali je za Tarino resno igralsko kariero že prepozno? Foto: EPA
Tara Reid
Tara kirurga ne bo tožila. Foto: EPA

Lepotička, ki je zaslovela z vlogo v filmu Ameriška pita, je postala vzorčni primer za ponesrečeno povečanje prsi in liposukcijo, ki sta ji po telesu, predvsem trebuhu, pustila precej brazgotin.

Tara je rezultat ponesrečene operacije leve dojke nehote razkrila na rojstnodnevni zabavi raperskega zvezdnika Seana "Diddyja" Combsa in v trenutku je njena zmaličena leva dojka postala glavna zvezda rumenih časopisov.

Grdo, zelo grdo oprsje!
Tara, ki se ji je po uspešnem posegu zdaj odvalil kamen od srca, se spominja: "V hipu sem postala poznana kot ženska z najgršim oprsjem na svetu. Že tako sem v sebi zadrževala žalost in razočaranje, ker se je ravno meni zgodilo nekaj tako groznega, zadnja stvar na svetu, ki sem jo želela, pa je bila, da za to izve še ves svet. A ravno to se je zgodilo. Namesto da bi bila moja dojka okrogla, je po posegu dobila obliko velikega kvadra. Srh me je spreletel, ko sem prvič videla svoje popravljeno oprsje. Leva dojka je bila nepravilna, povešena, imela je obliko gosjega jajca. Strašljivo."

Sama sem kriva!
Kljub popolnemu polomu pa se zvezdnica ni odločila za tožbo kirurga, ampak je krivdo prenesla nase, češ da bi se morala prej bolj pozanimati, kaj vse gre lahko pri plastičnih operacijah narobe. "Govorilo se je, da je ta kirurg res dober, da ve, kaj dela. Prepričana sem bila, da je čisto vseeno, h komu grem, in da so vsi zdravniki na Beverly Hillsu izvrstni. To je bila velika šola zame in od takrat pri nobeni stvari ne rinem več z glavo skozi zid."