Denar njima nikakor ne predstavlja ovire, saj Gyllenhaalovo premoženje ocenjujejo na 60 milijonov dolarjev, njeno pa na 20 milijonov. Foto: EPA
Denar njima nikakor ne predstavlja ovire, saj Gyllenhaalovo premoženje ocenjujejo na 60 milijonov dolarjev, njeno pa na 20 milijonov. Foto: EPA
Reese Witherspoon in Jake Gyllenhaal
Jake je bil kar štiri leta v zvezi z oskarjevko Reese Witherspoon. Foto: EPA

Kantrizvezdnica, ki je pred časom izdala novi album Speak Now, in uveljavljeni igralec sta si čas krajšala že v četrtek, ko so Američani praznovali zahvalni dan. Po prazniku pa sta odletela v domače mesto Taylor, znameniti Nashville, kjer je neki domačin ujel eno njunih skupnih fotografij. Parček si je privoščil kavo in zajtrk v neki kavarni.

"Zagotovo sta par"
"Nasmejana sta bila do ušes in zelo lepo sta se gledala. Kar naprej sta se živahno pogovarjala in vidno uživala v družbi drug drugega," je Elaina Mishu, ki je v istem času srkala kavo, povedala reviji People, in dodala: "Nikakor nista dajala vtisa, da sta le dva dobro razpoložena prijatelja, saj niti nista poskušala skriti, kako se med njima iskri. Zagotovo sta par, videti sta bila res srečna."

20-letna pevka in 29-letni igralec sta namige, da je med njima zacvetela ljubezen, sprožila v sredini oktobra, a o morebitni romanci še nista javno spregovorila. Paparaci pa so ju večkrat ujeli, da veliko časa preživita skupaj. V četrtek sta tako odšla na kavo v Brooklynu, v neposredni bližini stanovanja Jakove sestre, prav tako igralke Maggie Gyllenhaal. Pozornim obiskovalcem ni ostalo neopaženo, da sta oba naročila belo kavo z dodatkom javorjevega sirupa. "Bila sta sladka, res zelo zelo sladka," je nato hitro medijem sporočil natakar, ki je še poudaril, da sta mu pustila zajetno napitnino.

Vse za njeno družbo
V sredini novembra je Jake povabil brhko Taylor na izlet v London, za njuno 24-urno druženje pa naj bi odštel kar 150.000 evrov, saj je za njuno avanturo najel zasebno letalo, nato pa jo odpeljal še v razkošno hotelsko sobo.

"Verjame v ljubezen ... včasih"
Taylor, ki je predtem hodila z zvezdnikom vampirske sage Somrak Taylorjem Lautnerjem in pevcem Johnom Mayerjem, se je pred dnevi izvila iz vprašanj Ellen DeGeneres o novi ljubezni z Jakom. Dejala je: "Vedno sem optimistična glede ljubezni. Vedno. No, včasih ..."

Spomnimo, Jake je lani končal štiriletno zvezo z igralsko kolegico Reese Witherspoon, pred tem pa je hodil še z eno igralko, Kirsten Dunst.