Po njenem mnenju se je netopir le želel spoprijateljiti. Foto: AP
Po njenem mnenju se je netopir le želel spoprijateljiti. Foto: AP

V španskem mestu Sevilla so med nastopom skupine The Pretty Reckless pevko Taylor Momsen zmedli oboževalci, ki so vztrajno kazali nanjo in ji želeli nekaj dopovedati.

Ko se je nekdanja zvezdnica serije Opravljivka (Gossip Girl) pregledala, je na veliko presenečenje ugotovila, da se je za rob njene obleke zataknil netopir. "O moj bog!" je 30-letnica vzkliknila in v mikrofon opisala nastali položaj ter prosila za pomoč.

Hitro so do nje prihiteli člani ekipe, ki so žival, ki se je oklepala njene noge, odstranili. Glasbenica je reševalno akcijo pospremila s smehom in se zahvalila za ukrepanje. "Vse je v redu, tudi netopir je dobro. Postal bo moj novi prijatelj," je še šaljivo povedala in nadaljevala koncert. Pozneje je v zaodrju priznala, da jo je vseeno dodobra prestrašil, poroča NBC.

Taylor Momsen se je zdelo neverjetno, da je netopir priletel med pesmijo Witches Burn, "rokenrol" prigodo pa je delila tudi na družbenih omrežjih. "Bil je srčkan, je pa tudi res, da me je ugriznil," je zapisala igralka, ki je po nastopu obiskala zdravnika. Dodala je, da bo naslednja dva tedna prejemala cepivo proti steklini.

"Hvala osebju v bolnišnici, ki me je poimenovalo Batgirl," je še vedro sklenila. "Morda imaš zdaj supermoči," je v šali komentiral eden njenih sledilcev pod njeno objavo.