Scarlett Johansson in Josh Hartnett sta se v Benetkah izogibala drug drugemu. Foto: EPA
Scarlett Johansson in Josh Hartnett sta se v Benetkah izogibala drug drugemu. Foto: EPA
Adrien Brody
Adrien Brody pa se po Benetkah zajubljeno sprehaja s svojo spremljevalko.

Na vseh poziranjih – in verjemite, bilo jih je mnogo (igralska zasedba med izkrcavanjem iz čolna, na tiskovni konferenci, po tiskovni konferenci, na popoldanski zabavi, na premieri, na nočni zabavi ...) – sta Josh in Scarlett stala tako daleč eden od drugega, kot je to le mogoče za soigralca, ki predstavljata isti film.

Zakaj je bilo to potrebno, ko pa ni nobena skrivnost, da se hollywoodska lepotca dobivata že več mesecev? No, v Benetkah krožijo govorice, da se je zvezdnik Pearl Harborja in Sestreljenega črnega jastreba zaklenil v hotelsko sobo z neznanim dekletom in da je Scarlett popolnoma ponorela. 22-letnica naj bi bila tako besna, da soigralca več dni ni želela niti pogledati, kaj šele objemati pred fotografi.

Adrien Brody pa uživa
Več beneške romantike uživa tu drug ameriški superzvezdnik – oskarjevec Adrien Brody se zaljubljeno sprehaja po mestu s svojim dekletom, 30-letno špansko manekenko in igralko Elso Pataky in tako na zelo jasen način zavrača govorice tabloidov, da je osvojil drugo Španko, soigralko iz prihajajočega filma Manolete Penelope Cruz.

K. S.