25-letno Trumpovo, ki je nastanjena v luksuznem hotelu v središču Beograda, na poti spremljajo telesni stražarji v civilu, kot je to navada pri članih ožje predsednikove družine. Varovanje je sicer okrepljeno v celotnem mestu.

V Beogradu se svetlolaska, kot kažejo fotografije, odlično zabava, svojim sledilcem pa je na Instagramu ob fotografiji sebe ob kipu Karla Maldna, ameriškega igralca srbskega rodu, v cirilici poslala "Pozdrav iz Srbije".

Kot poročajo srbski mediji, je Američanka takoj po prihodu v mesto v ponedeljek zvečer odšla v lokal na Skadarliji ter ob zvokih balkanske glasbe uživala v srbskih specialitetah. Družba se je zabavala pozno v noč.

Ostala bo 11 dni

V torek si je Tiffany nato vzela cel dan za ogled mesta in znamenitosti, pa tudi za nakupovanje. Nenačrtovano je zavila tudi v naključni frizerski salon, ker, tako blic.rs, se ji je zlomil noht in je frizerja vprašala, ali ji pri tem lahko kako pomaga.

Frizer bojda ni imel pojma, kdo Tiffany je, šele kasneje so mu povedali, kdo se je mudil v njegovem salonu.

Bolj so bili na predsednikovo hčerko pripravljeni v muzeju o Nikoli Teslu; pravijo pa, da je bila zelo prijazna, da jih je spraševala o Teslovem življenju in da je "čisto podobna očetu".

Trumpova naj bi v Srbiji ostala 11 dni, je pa to njeno drugo daljše potovanje z novim fantom, 26-letnim nigerijskim poslovnežem Michaelom Boulosom, s katerim je v zvezi od novembra. Januarja sta dopustovala na Tajskem.

Srbski mediji še poročajo, da je Trumpova, ki na Univerzi v Georgetownu v Washingtonu študira pravo, v Beograd prišla preživljat spomladanske počitnice.