Razmerje Katie in Toma se razvija po hitrem postopku. Foto: EPA
Razmerje Katie in Toma se razvija po hitrem postopku. Foto: EPA

Katie je scientologija zelo všeč!

Igralec Tom Cruise
Holmesova po objavi zaroke
Katie Holmes je mogoče videti v zadnjem filmu o superjunaku Batmanu. Foto: Reuters

To je sporočil na novinarski konferenci v Parizu, kjer trenutno promovira svoj najnovejši film Vojna svetov.

Katie je sedela med občinstvom in ko je Tom to novinarjem javno povedal, sta se nasmehnila in si izmenjala zaupni pogled. Priznal je, da mu je ta dogodek vzel spanec in dodal, da je vse skupaj zelo lepo in razburljivo.


Le promocijska poteza?
Tom Cruise in Katie Holmes sta šele pred dobrima dvema meseca začela intimno prijateljevati. Mediji pa se sprašujejo, če je vse skupaj le farsa in sta se za zvezo odločila iz povsem pragmatičnih vzrokov. Katie je tako poznala neverjetno znana, Tom pa je lahko opustil samski stan, njuna filma pa sta dobila veliko brezplačnega prostora v medijih.

To bo tretja poroka za Cruisa
Cruise je bil že dvakrat poročen, in sicer obakrat z igralkama. Prvič je usodni da dahnil Mimi Rogers, vendar pa se je kasneje zaljubil v Avstralko Nicole Kidman, s katero je bil poročen skoraj deset let. Skupaj imata tudi dva posvojena otroka. Potem je nekaj časa prijateljeval s špansko igralko Penelope Cruz, zdaj pa je morda le našel popolno žensko.

Zanj zamenjala vero
Katie Holmes je ta teden tudi sporočila, da se že veseli učnih ur scientologije, vere, katere fanatični privrženec je pred leti postal Tom Cruise. Vera se je tudi pogosto pojavljala kot vzrok za konec njegove zveze z Avstralko Kidmanovo. 26-letna Holmesova, ki je bila do zdaj manj znana, se je odločila, da zapusti katoliške vrste in zapluje v verstvo, ki ga je utemeljil pisatelj znanstveno-fantastičnih knjig L. Ron Hubbard.

Katie je scientologija zelo všeč!

Igralec Tom Cruise
Holmesova po objavi zaroke