Foto: AP
Foto: AP

"Poglejte, res sem velik oboževalec snemanja filmov, vendar res ne maram Hollywooda, to ni zame," je britanski igralec dejal v podkastu Jaya Shettyja On Purpose.

"Razumem, da sem del tega sveta, in tudi uživam v svojih interakcijah z njim. Vendar vedno iščem načine, kako se nekako odstraniti iz tega, da nekako samo živim čim bolj normalno življenje."

Holland je dejal, da so se nekateri njegovi prijatelji izgubili v zabavni industriji in se boji, da bi se enako zgodilo njemu. "Videl sem toliko ljudi, ki so se izgubili, in imel sem prijatelje, s katerimi sem odraščal, ki niso več moji prijatelji, ker so se izgubili zaradi tega posla. Vsekakor je to moja stalna misel: Da se ne izgubim."

Zato se posveča stvarem, ki ga osrečujejo, kot so družina, prijatelji, ustvarjanje z lesom, golf, dobrodelna ustanova, ki jo vodi njegova mama. "To so stvari, zaradi katerih sem resnično srečen, in to so stvari, ki bi jih moral zaščititi."

27-letni igralec, ki je v zvezi z igralko Zendayo, je pred kratkim sicer povedal, da ga je zadnja vloga, v seriji The Crowded Room, "povsem zlomila", zato si je vzel eno leto premora od igranja.

"Vajen sem trdega dela. Vedno sem se držal vodila, da je trdo delo dobro delo. Ampak ta serija me je zlomila. Prišel je trenutek, ko sem si nujno moral vzeti premor, izginiti, odpotovati v Mehiko za en teden, ležati na plaži in se vsemu umakniti," je razkril. "Zdaj sem si vzel eno leto premora, prav zaradi te serije."