Tori bo drugič dahnila da. Foto: Reuters
Tori bo drugič dahnila da. Foto: Reuters
Tori Spelling
Zaročenca je spet našla v igralskih vodah. Foto: EPA

Kot poročata reviji US Weekly in People, naj bi se tokrat nekdanja zvezdnica nanizanke Beverly Hills 90210 poročila z igralskim kolegom Deanom McDermottom, s katerim se že nekaj časa sestaja. 39-letni McDermott naj bi 7 let mlajšo Tori zaprosil v soboto, potem ko ji je pripravil romantičen večer. S kočijo ob sijoči luni jo je namreč popeljal po posestvu v bližini Toronta, kjer gojijo božične jelke.

Sorodni duši
Par je izjavil, da sta celo življenje iskala drug drugega in zdaj, ko sta se končno našla, komaj čakata, da začneta živeti kot zakonca. Našla sva vsak svojo sorodno dušo in sva več kot zaljubljena, dodajata. Obe reviji še poročata, da je Dean McDermott ljubezni svojega življenja podaril zaročni prstan z diamantom in safirjem. Datuma poroke zaljubljenca še nista določila.

Ljubezen vzcvetela poleti
Sredi oktobra je nekdanji mož Spellingove Charlie Shanian zahteval ločitev, le petnajst mesec po poroki. Tudi McDermott se je letos ločil, in sicer od svoje žene Mary Jo Eustace, s katero je bil poročen več kot deset let. Spellingova, ki je najbolj znana kot Donna iz nanizanke Beverly Hills 90210, in McDermott sta se spoznala letos poleti na snemanju televizijskega filma Mind Over Murder.