Liz Hurley pravi, da je vdana v usodo - starost ne prizanaša nikomur. Foto: EPA
Liz Hurley pravi, da je vdana v usodo - starost ne prizanaša nikomur. Foto: EPA
Arun Nayar in Liz Hurley
Ali Arun Nayar ve, da Liz skrbno nadzoruje njegovo omaro? Foto: EPA

Elizabeth, ki je prejšnji teden praznovala 41. rojstni dan, je povedala, da se zelo dobro zaveda, da teh majic ne bo več nosila: "Za nekoga mojih let res niso primerne, poleg tega so mi postale premajhne."

Pojasnila je, da se je nekako vdala v usodo – njeno telo se je spremenilo. Kar je še pred leti z veseljem oblekla, zdaj ne obleče več, saj se zdi sama sebi "bolj zrela". "Kar je bilo nekoč trdo in pokončno, se je zdaj uklonilo času. Čas ne prizanaša nikomur," je razložila Hurleyjeva, ki jo je svet spoznal kot dolgoletno spremljevalko Hugha Granta.

Koristni nasveti modre Elizabeth
Liz, ki od leta 2003 prijateljuje z Arunom Nayarjem, bogatim dedičem indijskega rodu, je vsem ženskam, ki se odpravljajo na počitnice s svojim najdražjim, svetovala, kako pred dopustom pripraviti kovčke: "Nihče noče neprijetnih presenečenj. Pakirajte tudi za svoje moške. Le tako boste prepričane, da s seboj ne bo vzel starih in premajhnih kopalk s preperelo elastiko ter razvlečenih majic, ki so mu jih v supermarketu podarili, ko je kupil zaboj piva. Vsa oblačila, v katerih ga ne želite videti, preprosto skrijte, ali še bolje – zažgite!"