Kitarist skupine Bon Jovi, ki je v 80. letih nastala v New Jerseyju, ima (spet) težave z alkoholom. Foto: Reuters
Kitarist skupine Bon Jovi, ki je v 80. letih nastala v New Jerseyju, ima (spet) težave z alkoholom. Foto: Reuters
Mel Gibson
Zagotovo se še spomnite že kar znamenite fotografije vinjenega Mela Gibsona. Foto: EPA

49-letnega Samboro so policisti v večernih urah ustavili v kalifornijskem obmorskem mestecu Laguna Beach, ker je menjal pasove in vijugal po cestišču. Policist, ki je vodil postopek, je pri Sambori zavohal alkohol, zato je moral rocker stopiti iz avtomobila, da bi lahko možje postave preverili, ali je trezen. Izkazalo se je, da ni. Poleg tega, da je "napihal", sta bili v Samborovem hummerju tudi dve mladoletni osebi, zaradi česar mu grozijo dodatne obtožbe.

Čakajoč na izvide krvnih preiskav
Ker je Sambora, ki že dolga leta živi v premožnem Laguna Beachu, "pogrnil" na preizkusu treznosti, so zanj odredili tudi krvno preiskavo. Po poročanju policistov jim Sambora ni delal težav, izpustili so ga naslednji dan okoli štirih zjutraj, 4. maja pa se mora zglasiti na sodišču. Policija še čaka na izvide krvnih preiskav in mogoče je, da bodo zahtevali dodatne obtožbe, potem ko se bodo z okrožnim tožilcem dogovorili, ali so bili otroci v avtomobilu ogroženi.

Kdo so bile tri sopotnice v avtomobilu?
Policisti niso želeli izdati, kdo so bile tri ženske sopotnice v Samborovem avtomobilu, a znano je, da ima kitarist, ki je bil v letu 2007 dvakrat na zdravljenju zaradi odvisnosti od alkohola, 10-letno hčerko z igralko Heather Locklear. Po ločitvi od Locklearjeve se je nekaj časa srečeval z igralko Denise Richards, ki ima dve hčerki s svojim nekdanjim soprogom, igralcem Charliejem Sheenom.

Sambora po poti Hasselhoffa in Gibsona
Ob Samborovi aretaciji smo se spomnili na "incident" izpred malo manj kot leta dni, ko je v javnost prišel posnetek že odcvetelga igralca Davida Hasselhoffa, ki ga je vinjenega s kamero ujela njegova 16-letna hčerka Taylor Ann (posnela ga je zato, da bi videl, kakšen je, ko je pijan, in se zamislil nad svojim početjem).

"Sloviti" Hasselhoffov posnetek si oglejte na desni.

Na posnetku je takrat 54-letni igralec, oblečen le v kavbojke, ležal na tleh in se trudil, da bi pojedel hamburger. Hasselhoffu so po tem odvzeli pravico do videvanja najstniških hčerk (še pred tem dogodkom je ravno zaradi alkohola propadel njegov zakon s Pamelo Bach), a se je po na videz uspešnem boju z odvisnostjo spet lahko družil z njima. Dokler se ni spet napil ...

Pijansko protisemitskega izpada Mela Gibsona pred slabima dvema letoma pa najbrž niti ni treba omenjati.

A. K.