Novico je na Instagramu sporočila Leandrova mama Drena De Niro.

"Moj prelepi sladki angel ... Ljubila sem te bolj, kot besede lahko opišejo, vse od trenutka, ko sem te začutila v svojem trebuhu. Bil si moja radost, moje srce in vse, kar je čistega in resničnega v tem življenju. Želim si, da bi bila s teboj."

"Ne vem, kako živeti brez tebe, ampak se bom trudila ter širila ljubezen in svetlobo, ki sem ju občutila, ker sem bila lahko tvoja mama. Bil si tako zelo ljubljen in cenjen in želim si, da bi te lahko ta ljubezen rešila. Tako zelo mi je žal, fantek moj, tako zelo mi je žal, Carlos. Počivaj v miru, moj dragi fant," je zapisala in pri tem označila Leandrovega očeta, umetnika Carlosa Rodrigueza.

Sporočilo preprodajalcu mamil

Izjavo za medije je podal tudi Robert De Niro: “Globoko sem pretresen nad smrtjo svojega dragega vnuka Lea. Močno cenimo izraze sožalja od vseh in prosimo za zasebnost, da lahko žalujemo za Leom.”

Drena De Niro je najstarejša hčerka Roberta De Nira, ki jo je posvojil v zakonu z Diahnne Abbott, ki se je tej rodila v prejšnji zvezi.

Podrobnosti Leandrove smrti sprva niso bile znane, a je v ločeni objavi na Instagramu Drena De Niro pozneje potrdila, da so bila vzrok mamila.

“Osebi, ki je Leu prodala s fentanilom primešana mamila, ki so nam ga vzela – upam, da boš vsak dan razmišljal o meni in moji družini. Vse si nas ubil,” je zapisala.

Viri iz policije so za TMZ potrdili, da preiskujejo Leandrovo smrt kot prevelik odmerek mamil, mamila so našli tudi ob njegovem truplu.

Najstnika, ki je imel manjšo vlogo v filmu Zvezda je rojena, je v njegovem stanovanju v New Yorku našel prijatelj, ki ga je zaskrbelo, ker se mu Leandro več dni ni javil.