Pittova tiskovna predstavnica je potrdila vest o Angelinini nosečnosti. Foto: Reuters
Pittova tiskovna predstavnica je potrdila vest o Angelinini nosečnosti. Foto: Reuters
Angelina Jolie in Brad Pitt
Do zdaj sta zvezdnika trdila, da sta le dobra prijatelja. Foto: Reuters
Jennifer Aniston
Življenja drugih je ne zanimajo, zato nima komentarja. Foto: Reuters

Tako je tudi uradno potrdila ljubezensko zvezo med igralcema, ki je bila do zdaj najbolj vroča hollywoodska skrivnost, o kateri se ni govorilo.

Guagentijeva je potrdila tudi to, da je Brad vložil prošnjo za posvojitev obeh posvojenih otrok Joliejeve, štiriletnega Maddoxa in 11-mesečne Zahare. Več podatkov o zvezdniškem naraščaju ni želela razkriti, med drugim niti tega, kdaj naj bi se otrok rodil in ali se bo par poročil. Tiskovni predstavnik Joliejeve za komentar ni bil dosegljiv.

Prva je novico o nosečnosti sporočila ameriška revija People magazine, ki je v novici navedla, da je igralka vest o nosečnosti - otroka naj bi rodila poleti - zaupala enemu izmed zaposlenih v neki dobrodelni ustanovi v Dominikanski republiki, kjer snema film The Good Shepard.

Spoznala sta se med snemanjem
42-letni Brad in 30-letna Angelina sta se spoznala med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, v katerem sta igrala poročena morilca, ki morata ubiti drug drugega. Govorice o njuni zvezi je še bolj podkrepilo to, da sta se Brad in njegova zdaj nekdanja žena Jennifer Aniston januarja 2005 razšla. Pitt naj bi želel imeti otroka, česar pa si njegova žena ni želela. Oktobra se je Brad tudi uradno ločil od Jennifer, oba z Angelino pa sta v javnosti večkrat zanikala, da bi bila kaj več kot le prijatelja, čeprav so ju fotografi večkrat ujeli med druženjem. To bo Bradov prvi otrok in hkrati prvi, ki ga bo Angelina rodila.

Anistonova brez komentarja
Tiskovni predstavnik Jennifer Aniston je v svoji uradni izjavi dejal le, da Anistonova novice ne bo komentirala, ker ni v njeni navadi, da bi govorila o življenjih drugih ljudi. Angelinin oče, z oskarjem nagrajeni Jon Voight, je za tv-šov Access Hollywood dejal, da je Angie njegova hčerka in da ji vedno želi le najboljše.

Bradova babica o otroku
Tudi Bradova babica Betty ni mogla skriti sreče, ko je izvedela za novico. Dejala je, da je Brad, odkar je z Angelino, zelo srečen. On bo res dober oče, saj je družinski človek. Vedno si je želel, da bi imel več otrok, je še zaupala Betty.