Poti Nicole in Lewisa se znova razhajajo. Foto: EPA
Poti Nicole in Lewisa se znova razhajajo. Foto: EPA

Po poročanju britanskih medijev in potrditvi pevkinega predstavnika za stike z javnostjo se je par razšel zaradi prenatrpanih urnikov.

Prav različni urniki so bili osrednji razlog, da se je par v zadnjih mesecih manj videval. In čeprav sta še pred kratkim 28-letni voznik formule ena in sedem let starejša pevka govorila o poroki, je njune romance spet konec.

"Nicolino srce je zloljeno in popolnoma uničeno," je dejal vir za britanski Daily Mail. Par je sicer pred kratkim praznoval peto obletnico zveze, a znano je, da sta imela v zvezi svoje vzpone in padce. To tako ni prva prekinitev zveze, saj sta se za kratek čas razšla leta 2010.

"Skupaj sva že več kot pet le, kar je pravi jubilej. Upam, da se bova v prihodnosti dogovorila glede zaroke. Morda celo preden proslaviva šesto obletnico najine veze," je pred kratkim dejal Hamilton za britanski Sun.

Razburkana ljubezen
Par se je seznanil na podelitvi evropskih glasbenih nagrad v Münchnu leta 2007, nikoli pa ju ni motilo, da je Nicole, ki je tudi odlična plesalka, od Lewisa starejša sedem let. Na Havajih rojena lepotica, ki je mednarodno slavo dosegla kot članica zasedbe Pussycat Dolls, je postala prava stalnica v svetu F1 in si v zadnjih letih zgradila status zveste spremljevalke svoje ljubezni.