Zvezdniško življenje je na obeh straneh luže enako dinamično in razburljivo ... Foto: MMC RTV SLO
Zvezdniško življenje je na obeh straneh luže enako dinamično in razburljivo ... Foto: MMC RTV SLO
Jennifer Aniston in John Mayer
V Miamiju je menda (če gre verjeti omenjenemu strokovnjaku) kazalo, da je John bolj zagret od Jen, a je prav ona s svojo (domnevno) izjavo, da se 'Brad lahko skrije pred Johnom', nekaj dni pozneje priznala, da je tudi ona zagledana v 'tetoviranega rokerja' (pod to besedno zvezo bi si morda prej predstavljali kakšnega Tommyja Leeja, pa vseeno ...), kot so ga poimenovali ameriški tračarji. Foto: MMC RTV SLO
Sabina Remar
Sabina Remar je napovedala, da bo končala svojo manekensko in pevsko kariero in postala 'nogometaševa žena'. Srečni izbranec: Cime(rotič). Foto: Sabina Remar

Seveda - govorimo o "najljubši ameriški Prijateljici" Jennifer Aniston in glasbenem romantiku (ali osladnežu - kot vam je ljubše) Johnu Mayerju. Njuno zvezo - po Bennifer, TomKat in Brangelini so nastale nove domiselne skovanke -, so paparaci ovekovečili konec aprila v nekem hotelu v Miamiju in fotografije novega vročega para so se dva tedna pozneje znašle na mastnih naslovnicah domala vseh ameriških tračarskih časopisov. Mi smo se o zadevi poučili v reviji In Touch (natančneje v številki, ki je v ZDA izšla 12. maja), pri kateri so najeli celo strokovnjaka za telesno govorico, ki je natančno analiziral vsak gib novih zaljubljencev.

Spet samska Star Jones, vidno noseča Nicole
Še ena afera (tokrat afera z malce bolj negativnim prizvokom), ki že nekaj časa pretresa ameriške rumene medije, pa je ločitev tamkajšnje televizijske zvezdnice (slavna je tudi zaradi razvpito bliskovitega nihanja njene teže) Star Jones, ki si jo je v uvodu v svojo pogovorno oddajo privoščil tudi sloviti David Letterman: "Je še prezgodaj, da Star povabim na zmenek?"

Seveda ne gre brez Britney in njenih težav, ki naj bi jo stale kar 61 milijonov dolarjev, pa končno vidnega nosečniškega trebuščka Nicole Kidman (sproti se pri In Touchu sprašujejo še: "Le od kod ji tako polne ustnice?").

Lindsay - lezbijka?; Mariah po poti Demi Moore
In še ena šokantna novica: Lindsay Lohan je "postala" lezbijka. Preselila se je namreč v skupno stanovanje s svojo novo najboljšo prijateljico Samantho Morton, ki naj bi na težavno mlado igralko izjemno dobro vplivala - v družbi svetlolase DJ-ke Lindsay namesto šampanjca srka brezalkoholne koktajle. Torej je vprašanje, če sta ljubimki, na dlani, so prepričani pri In Touchu. (Hm, ali res?). Razburjala pa je tudi (takrat še samo) romantična zveza Mariah Carey z deset let mlajšim Nickom Cannonom (saj veste, sindrom Demi in Ashtona ...)

Resničnostni zvezdniki na pohodu
V ZDA so te dni zelo aktualne tudi zdrahe v resničnostni oddaji The Hills, iz katere izhaja modna oblikovalka Lauren Conrad, ki se zadnje čase predvsem prepira s svojo nekdanjo najboljšo prijateljico Heidi Montag (tej se s fantom, ki je kriv za razdor njenega prijateljstva z Lauren, Spencerjem Prattom, obeta lastni resničnostni šov v slogu Mladoporočencev Jessice Simpson in Nicka Lacheyja).

Da, niso samo slovenski mediji zasičeni s "kvazizvezdniki" resničnostnih šovov ... kot že omenjeno, je na obali prejšnji teden neki "srečni paparac" ujel Damjano iz Big Brotherja med golim kopanjem.

Maniston izrinili dvojčici Jolie - Pitt
A že teden dni kasneje afera Maniston ni več glavna tema na ameriških časopisnih stojnicah: nadomestila jo je zajetna (kot je pač razvpito suhljata igralka lahko zajetna) Angelina Jolie, ki je svetu končno oznanila, da nosi dvojčici. Lindsayjina domnevna "punca" Samantha se je po New Yorku sprehajala v družbi še ene slavne lezbijke, od pred kratkim spet samske Jodie Foster. Ima Lindsay razlog za ljubosumje?

Mariah pa je na hitro in zelo razkošno po enem mesecu romance skočila v zakon z igralcem in pevcem, nekoč pa tudi otroškim zvezdnikom Nickom. In v Sloveniji bomo, kot kaže, prav tako kmalu dobili nova slavna zakonca: manekenko Sabino Remar in nogometaša Sebastijana Cimerotiča (namenjamo jima skovanko "Remarotič"), ki si po enem mesecu (vzporednice, vzporednice!) že delita ljubezensko gnezdece in menda razmišljata o naraščaju. V življenju slavnih se stvari pač odvijajo malo hitreje kot v vsakdanu navadnih smrtnikov ...

A. K.