Švedski igralec Alexander Skarsgard kot vampir Eric resnično buri žensko (in očitno tudi moško) domišljijo. Foto: HBO
Švedski igralec Alexander Skarsgard kot vampir Eric resnično buri žensko (in očitno tudi moško) domišljijo. Foto: HBO
Stephen Moyer, Anna Paquin
Stephen Moyer in Anna Paquin upodabljata glavna junaka, Billa in Sookie. Foto: HBO

Moyer, ki v HBO-jevi nanizanki igra 173-letnega vampirja Billa Comptona, je pred dnevi razkril, da ga močno mika prizor spolnosti z vročim Švedom Alexandrom Skarsgardom, ki upodablja svetlolasega vampirja Erica Northmana.

"Alex je moj dobri prijatelj in fantastični igralec, in res uživam, ko delam z njim. Želel bi si, da bi lahko skupaj posnela še kaj več. Nikoli se ne ve - morda bosta Eric in Bill kmalu pristala skupaj v postelji. Res ne vem. Ampak upam pa lahko," je razložil 39-letni Moyer, ki tako pred kamerami kot za njimi poljublja 27-letno Anno Paquin.

Sreča ne sme trajati predolgo
Svetlolasa Novozelandka v nanizanki sicer igra dekle s telepatskimi sposobnostmi Sookie Stackhouse, ki se zaljubi v vampirja Billa. V drugi sezoni se nato zaplete še z njegovim prijateljem Ericom, tako da bi bil, če bi Bill in Eric res pristala skupaj v postelji, to popoln ljubezenski trikotnik.

"V tovrstnih dramatičnih nanizankah je super to, da ne moreš dolgo gledati dveh likov, kako srečna sta. Sreča, ki traja kakšne pol sezone, je dovolj. In zato se jima morajo na pot postaviti ovire. Mislim, da sta lika Erica in Billa za kaj takšnega super," je še izdal Moyer.