Srečen par leta 2021. Foto: AP
Srečen par leta 2021. Foto: AP

Da sta ameriška igralka Vanessa Hudgens, ki je znana tudi po svoji vlogi v filmski franšizi Gimnazijski muzikal (High School Musical), in njen srčni izbranec Cole Tucker prvič postala starša, je prvi poročal TMZ.

Zvezdnica, ki se je z igralcem bejzbola poročila decembra, je bila v nosečnosti o svojem družinskem življenju redkobesedna, tako da nad tem, da je novica o rojstvu pricurljala v javnost, ni bila zadovoljna.

"Razočarana sva, da zasebnost naše družine v tem zelo posebnem času ni bila spoštovana in so jo izrabili zaradi pohlepa fotoaparatov z dolgimi objektivi, ki hranijo medije," je 35-letnica jezno zapisala na družbenih omrežjih.

Vseeno pa je povedala, da so mama, oče in otrok srečni in zdravi, poroča People.

Čeprav so Hudgens in 28-letnega Tuckerja, ki sta v zvezi od konca leta 2020, pred nekaj dnevi videli zapuščati bolnišnico v Santa Monici, datum rojstva, spol in ime novorojenčka niso znani.

Novopečena mamica se je sicer že, preden njen prvi otrok prijokal na svet, odločila, da bo svojim potomcem pokazala vse svoje delo. Vedno je namreč razmišljala o tem, da bodo pri vsaki starosti lahko nekaj gledali.

Še med nosečnostjo je igralka usklajevala svoje službene obveznosti, snemala je tudi film Podli fantje: Vse ali nič (Bad Boys: Ride or Die).