Kako hitro bo minila slava Justina Bieberja? Foto: EPA
Kako hitro bo minila slava Justina Bieberja? Foto: EPA
Vanilla Ice
Če vprašate Roba Van Winkleja, bo ta zelo kratka. Foto: EPA

Rob Van Winkle, kakršno je ime raperja, ki je zaslovel na račun raperskih eksperimentov v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je za The Huffington Post izjavil, da mu je slava Bieberja še kako znana. "Sam sem posnel Ice Ice Baby, ko sem bil star 16 let, in se lahko malo poistovetim z njim," je pojasnil Winkle. "Prodal sem čez sto milijonov plošč, a zdaj, ko gledam nazaj, se mi zdi, da je to trajalo en konec tedna, ki se je razvlekel na tri leta, po njem pa nisem več vedel, kdo sem, niti kaj je smisel v mojem življenju," je povedal nekdanji najstniški idol.

Čeprav zdaj 17-letna senzacija iz Kanade niza uspešnice in albume kot po tekočem traku, v kinematografe pošilja svoje filme in celo ustvarja svoj parfum za ženske, Winkle še vedno napoveduje, da bo mlado Bieberjevo srce kmalu strto.

Bieber za mesec dni odšel ... a le na dopust
Sicer pa je pevec trenutno začel svoj poletni oddih. "Tako trdo sem delal, da si bom vzel mesec odmora," je povedal za Hollywood Reporter. "Še vedno odraščam, in ko delaš vsak dan, nimaš ravno priložnosti, da bi ugotovil, kdo si. S tem prostim časom imam spet priložnost za razmislek, molitev in da na nek način odrastem," je bil odkrit Bieber in dodal: "Veliko bom spal."

"Sam vidim Bieberja kot nekoga, ki gre skozi tisti konec tedna, ki traja nekaj let. Potem bo prišlo nekaj novega in Justin bo pozabljen. Lahko da bo poskušal pobrati svoje črepinje po medijskem prostoru, kar bo prav zanimivo gledati," je končal Winkle.