Foto:
Foto:
Romeo (levo, v naročju Davidove mame) in Brooklyn (desno, v naročju Victoriine mame) se veselita novega člana družine.
Victoria je svojega tretjega otroka rodila s carskim rezom.
Ponovno sta postala starša, tudi tretji otrok je deček.

S carskim rezom je na svet privekal še tretji sin zakoncev Beckham. Cruz je na svet privekal en teden prezgodaj in kot je dejal ponosni oče, je deček lep. Dodal je, da sta ob njem oba njegova bratca ter da je malček presrečen.

Kot je David novinarjem še dejal, sta ime Cruz izbrala zato, ker jima je bilo izredno všeč. Težko sva našla ime, ki bi bilo obema všeč, ko pa sva odkrila ime Cruz, sva ugotovila, da je to ime izredno lepo in sva se odločila zanj.

Malček podoben Victorii
Dodal je, da ima novorojenček Victoriin nos in usta. Prečudovit je in oba sva srečna. Cruz je ob rojstvu tehtal 3,22 kilograma, Victoria pa je v bolnišnico prišla danes zjutraj na željo zdravnikov.

Po Davidovih besedah sta mamica in malček v redu, čeprav bo moral mali Cruz v bolnišnici zaradi prezgodnjega rojstva ostati nekaj dni dlje.

Njun najstarejši sin Brooklyn je star pet let, njegov mlajši bratec Romeo pa dve. Par se je leta 2004 znašel pod hudim pritiskom, ko so se v javnosti pojavila namigovanja, da je član kraljevega kluba iz Madrida prevaral ženo Victorio s svojo osebno pomočnico Rebecco Loos.

Mediji napovedovali ločitev
Mediji so pisali celo o ločitvi, a kmalu je par objavil novico, da je Victoria še tretjič noseča, in tako zavrnil vsa namigovanja.

Nekdanja članica uspešne dekliške skupine Spice Girls, ki je po razpadu skupine neuspešno nadaljevala svojo glasbeno kariero, bi morala roditi šele marca, a je bil novorojenček preveč neučakan.

Par je nameraval objaviti še uradno izjavo o tem, kje bo bodoča mamica rodila, vendar se je porod za to začel prehitro. David Beckham se je iz angleškega prvoligaša Manchester United preselil v Real Madrid leta 2003 in postal eden najbolje plačanih nogometašev na svetu.

Težave pri selitvi v Madrid
Victoria se je na selitev le težko privadila, vendar se je pozneje s tem le sprijaznila in se odločila, da si bo novo življenje uredila v španski prestolnici in tam tudi rodila.