Foto:
Foto:
Modna revija Rock & Republic. Zanje bo Victoria izdala linijo iz jeansa VB Rocks.
Za  družbo Samantha Thavasa je torbice kreirala tudi Nicky Hilton.

Tako je že potrdila udeležbo na lepotnem izboru Elite Model Look 2004 International v Šanghaju, kjer bo ena od članic žirije. Žena nogometnega zvezdnika in člana moštva Reala iz Madrida Davida Beckhama je imela ob tej priložnosti novinarsko konferenco, na katero je prišla v spremstvu dveh kitajskih manekenov.

Kljub številnim opravljivim člankom v rumenem tisku, v katerih so novinarji namigovali na razpad Victoriinega zakona in na nov Davidov skok čez plot, je nekdanja članica skupine Spice Girls suvereno odgovarjala na vprašanja novinarjev.

Pred kratkim je v javnost prišla novica o novi nezvestobi nogometnega lepotca - Victorio naj bi prevaral z njeno nekdanjo kozmetičarko Dannielle Heath.

Lepotno tekmovanje pa ne bo Victoriina edina zaposlitev v naslednjih tednih, saj bo izdala linijo iz jeansa VB Rocks za Rock & Republic ter torbice za družbo, ki izdeluje modne dodatke, Samantha Thavasa.

Victoriino linijo VB Rocks bo javnost prvič lahko videla na Japonskem, nato pa bo kolekcija predstavljena tudi na modni reviji v okviru tedna mode v Los Angelesu, ki bo potekal od 29. oktobra do 2. novembra. Na njem bo predstavljena spomladanska moda za leto 2005, organizatorji pa obljubljajo sveže ideje ne samo uveljavljenih oblikovalcev, ampak tudi mladih ustvarjalcev.

Victoria se je v svet mode podala potem, ko je doživela še zadnji neuspeh v glasbi. Pomagala ji namreč ni niti naveza z raperskim producentom Damonom Dashem. Kot pravi Posh, je navdušena nad novim delom, saj prvič po dolgem času spet uporablja svoje možgane.

Prvič v svoji večletni karieri pa tudi končno dela tisto, na kar se zelo spozna. Pevkin predstavnik je povedal, da se začenja novo obdobje v njenem življenju, saj bo končno združila dve stvari, ki ju ima najraje - posel in modo. Čeprav bo kot oblikovalka ostajala bolj v zakulisju, pa se po njegovih besedah zelo veseli prihodnosti v tem poslu.