Zgodbe, ki jih piše življenje: Angelina ima norice. Foto: YouTube
Zgodbe, ki jih piše življenje: Angelina ima norice. Foto: YouTube

39-letna hollywoodska lepotica je na kanalu studiev Universal na YouTubu objavila videoposnetek, v katerem je oboževalcem sporočila, da se je nalezla tega nadležnega virusa in se ne bo mogla udeležiti dogodkov za promocijo svojega novega režijskega podviga Neuklonljiv (Unbroken) v bližnji prihodnosti.

"Želela sem biti iskrena glede tega, zakaj me ne bo na dogodke v zvezi z Neuklonljivim v naslednjih nekaj dneh, prejšnji večer sem namreč izvedela, da imam norice," pravi Angelina Jolie, ki se ji v videu poznajo pikice na ramah in prsih. "Doma bom, praskala se bom in pogrešala vse; kar ne morem verjeti, saj mi ta film toliko pomeni."

Mama šestih otrok - z možem Bradom Pittom imata tri posvojence in tri biološke otroke - je v videu dodala: "Res ne morem verjeti! A takšno je življenje ... Pošiljam vam veliko ljubezni in upam, da bo še vse v redu."

Za Joliejevo res ni najboljši teden, saj so se po hekerskem vdoru v elektronsko pošto studiev Sony v javnosti pojavila elektronska sporočila, v katerih sta jo opravljala ena od vodilnih v korporaciji Amy Pascal in producent Scott Rudin, ki je o Angie zapisal, da je "razvajena smrklja z minimalnim talentom".