Pramen las, ki ga je Bieber poklonil DeGeneresovi, je že presegel ceno 12.000 dolarjev. Foto: You Tube
Pramen las, ki ga je Bieber poklonil DeGeneresovi, je že presegel ceno 12.000 dolarjev. Foto: You Tube

16-letni kanadski zvezdnik se je na presenečenje svojih številnih oboževalk nenadoma znebil svoje "grive", a shranil en pramen in ga prinesel voditeljici pogovorne oddaje. Ta ga zdaj prodaja na eBayu, a kar najbolj preseneča, je cena, ki jo je šopek las že dosegel - kar 12.100 ameriških dolarjev.

Ves izkupiček zlorabljenim otrokom
Dražba bo sicer potekala še tri dni, do 1. marca, ves izkupiček pa bo šel v dobrodelne namene, in sicer varni hiši za zlorabljene otroke in domače živali The Gentle Barn, ki jo je pred časom ustanovila DeGeneresova.

Kot je znano, je Ellen Bieberja že pred meseci, ko je najstniškega zvezdnika povabila v svojo pogovorno oddajo, poskušala prepričati, naj si odreže pramen las, a ji ni ustregel. Do zdaj.

"Ne dotikaj se mojih las!"
Bieber sicer te dni bolj kot z dobrodelno gesto vzbuja pozornost zaradi obiska v neki drugi pogovorni oddaji - gostoval je namreč v oddaji The Talk, ko ga je voditeljica Holly Robinson Peete podražila zaradi nove pričeske in mu poskušala na glavo posaditi klobuk. Bieberja je to tako vrglo iz tira, da je začel kričati: "Ne, ne, ne! Ne dotikaj se mojih las!"

Spodaj si lahko ogledate izsek iz oddaje Ellen DeGeneres, v kateri jo je obiskal Justin Bieber in ji poklonil dragoceno darilo - pramen las.