Vam je všeč nova podoba Pamele Anderson? Foto: Twitter
Vam je všeč nova podoba Pamele Anderson? Foto: Twitter
Pamela Anderson
Čas za spremembe ...

Oktobra je prsata plavolaska, ki je vlogo v Obalni straži dobila tudi po zaslugi nekoliko večjega oprsja, v oddaji Ellen razkrila, da se 3. novembra namerava udeležiti maratona na ulicah New Yorka, voditeljica pa je večkrat ponovila, da ne verjame, da ji bo uspelo opraviti preizkušnjo.

"Prej sem šla redko peš na drugo stran ceste, zdaj pa treniram kakšnih šest mesecev. Sprva mi je bilo mučno, saj ni pomembno, ali tečeš kilometer ali 20, bolečine so. Ampak tek mi koristi in zbistri glavo," je oktobra dejala Pamela.

Mesec dni pozneje ...
3. novembra je Pameli Anderson uspelo priteči na cilj - 42-kilometrsko preizkušnjo je opravila v 5 urah, 41 minutah in 3 sekundah - in s tem zapreti usta številnim, ki niso verjeli vanjo. Med drugim tudi Ellen DeGeneres, ki se je odločila Pameli javno opravičiti. Znova jo je povabila v svojo oddajo - 46-letna igralka je z nasmeškom na obrazu in s kolajno v rokah vstopila v studio, številno občinstvo pa je presenetila tudi s svojo novo kratko pričesko.

Pamela, ki je bila znana po svojih dolgih laseh, se je po skoraj 20 letih odločila za korenito spremembo, razloge za to pa je razkrila prav v oddaji Ellen: "Razmišljala sem o tem, da so moji dolgi lasje del mojega starega življenja. Preteklost sem se odločila pustiti za sabo, odločila sem se za nov začetek. Obenem pa se mi je zdelo, da bi bila kratka pričeska primerna za maraton."

Spodaj si lahko pogledate nekaj Pamelinih fotografij, ki so nastale po pretečenem newyorškem maratonu.