22-letnik je v zadnjem času do oboževalcev velikokrat nesramen. Foto: Reuters
22-letnik je v zadnjem času do oboževalcev velikokrat nesramen. Foto: Reuters

22-letni glasbenik je ob prihodu na prizorišče koncerta spustil okno avtomobila, saj je želel pozdraviti oboževalce.

Eden izmed njih je tekel ob avtomobilu in se ob tem ves čas poskušal dotakniti zvezdnika. Glasbeniku je bilo po nekaj sekundah dovolj in ga je udaril. Presenečeni oboževalec je imel krvavo ustnico, Bieber pa se je odpeljal naprej.

To sicer ni prvi incident, v katerega je bil vpleten glasbenik — na odru je imel že kar nekaj izbruhov, v Manchestru pa je celo odvihral iz odra. Poleti 2014 se je zapletel v pretep z Orlandom Bloomom, junija letos pa se je spravil na oboževalca Lamonta Richmonda. Najprej ga je žalil, nato pa poskušal podreti na tla, a je precej visokemu in mišičastemu oboževalcu prekipelo in je 22-letnega pevca podrl na tla.

V Londonu pokazal tudi prijaznost
Po poročanju revije People naj bi se v Londonu oboževalkam za vse izbruhe poskušal odkupiti z rožami. "Dekletom v vrsti pred klubom je delil rože," je na začetku novembra pojasnil predstavnik nočnega kluba Tape. "Prišel je s skupino prijateljev, nato pa je ob cesti videl prodajalca rož. Kupil jih je cel kup in jih začel deliti dekletom. Bil je zelo sproščen in vljuden."