Andressa Urach s svojevrstno dobrodošlico za portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Foto: Youtube
Andressa Urach s svojevrstno dobrodošlico za portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Foto: Youtube

Še pred začetkom SP-ja 2014 je Urachovi in njeni zaobljeni zadnjici celo stran posvetil španski časopis El Diario, širni svet pa si je lahko zdaj pobliže ogledal tudi njeno oprsje.

26-letna Brazilka doma slovi kot podprvakinja tekmovanja za mis BumBum, na katerem Brazilci izbirajo najlepšo zadnjico, pa tudi kot model in zvezdnica resničnostnih šovov. Pred nekaj meseci je za britanski tabloid The Sun razkrila, da je z nogometnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom skočila med rjuhe.

To naj bi se zgodilo aprila lani, Ronaldo pa je njene trditve ostro zanikal in zatrdil, da je zvest svojemu dekletu, manekenki za spodnje perilo Irini Shayk.

Dobrodošlica za CR7
Pripravljalni tabor portugalske nogometne reprezentance na letošnjem SP-ju je v Campinasu, 80 km oddaljenem od Sao Paula, in tja je pred dnevi prispela Andressa, ki se je odločila, da se bo preizkusila tudi v vlogi poročevalke in svojemu najljubšemu nogometašu izkazala dobrodošlico v svojem slogu.

Sprva je bilo videti, da pred kamero pod plaščkom nosi dres portugalske reprezentance, ko pa si je odpela gumbe, se je izkazalo, da je gola do pasu, ta dres pa je pravzaprav le telesna poslikava, ki dodobra razkriva njeno bujno oprsje.

Dobrodošlica za CR7 je nemudoma zaokrožila po svetu, Andressa pa je to s pridom izkoristila za lastno promocijo in v Campinasu z veseljem pozirala pred kamerami in objektivi prisotnih nogometnih navdušencev.

CR-jevo telo kot telo grškega boga
Urachova je lani za The Sun sicer razkrila precej sočnih podrobnosti o vročih trenutkih, ki naj bi jih s Cristianom preživela v madridskem hotelu Villa Magna. Bila pa so je polna usta hvale o slavnem nogometašu. Zatrdila je, da ima telo "kot grški bog", prav tako pa je tudi "nadvse bogato obdarjen tam, kjer mora biti". Povedala je, da je CR7, ki je zanjo "najlepši moški na svetu", njeno telefonsko številko dobil od skupnega znanca, v začetnih sms-sporočilih pa je ves čas govoril o moji zadnjici, nič drugače pa ni bilo niti, ko sta se končno sešla v hotelu.

Nogometaš je njene trditve takoj ostro zanikal in zatrdil, da je bil takrat v tistem hotelu le zaradi nekega intervjuja.