Miley, ki je zaslovela z Disneyjevo serijo Hannah Montana, bo 23. novembra dopolnila 18 let. Foto: Youtube
Miley, ki je zaslovela z Disneyjevo serijo Hannah Montana, bo 23. novembra dopolnila 18 let. Foto: Youtube

Novi vidospot za skladbo Who Owns My Heart? 17-letnico prikazuje kot zapeljivko, ki se v spodnjicah v sobi in kopalnici pripravlja na divjo zabavo v nočnem klubu. Nato pa obkrožena s seksi dekleti in moškimi na plesišču zapeljivo pleše. Odbor staršev za televizijo je mnenja, da je spot preveč seksi, bolj kot bi se spodobilo za najstniško dekle

Predsednik odbora Tim Winter je prepričan, da Miley z novim videopostom pošilja v javnost povsem napačno sporočilo. "Škoda, da je posnela takšen vidopsot. Sporočilo, ki ga je poslala svojim oboževalcem, je diametralno nasprotje vsemu, kar je v svoji karieri zgradila do zdaj. Miley je slavo zgradila na vrstnicah, mladih dekletih, zdaj pa se hoče tako hitro oddaljiti od njih," je za TMZ povedal Winter.

Miley: Samo živim življenje!
Na drugi strani pa Miley vztraja, da je, takša kot je. V kratkem videoklipu se je oboževalcem zahvalila za vso podporo. "Samo živim življenje! Takšna sem kot vi vsi," jim je sporočila. Miley je že dvignila nekaj prahu z nastopom v živo na šovu Britain’s Got Talent, med katerim je poljubila dekle.