Ob ogledu fotografij Joan Rivers, ki prekrita z ostanki torte zapušča zabavo, so se številni privoščljivo nasmejali. A izkazalo se je, da je bila spet znana komičarka in voditeljica tista, ki si je privoščila njih ... Foto: Instagram
Ob ogledu fotografij Joan Rivers, ki prekrita z ostanki torte zapušča zabavo, so se številni privoščljivo nasmejali. A izkazalo se je, da je bila spet znana komičarka in voditeljica tista, ki si je privoščila njih ... Foto: Instagram

Incident se je zgodil na QVC-jevi modni reviji, enem izmed številnih dogodkov, ki si sledijo v dneh pred podelitvijo oskarjev. Prireditev je v losangeleškem hotelu Four Season obiskala tudi 80-letna Riversova, sicer voditeljica oddaje Fashion Police (Modna policija), po družbenih omrežjih in spletnih medijih pa so nenadoma zaokrožile fotografije, na katerih razjarjena Joan odhaja z zabave, obraz, lase in obleko pa ima povsem umazane od ostankov torte.

Med spletnimi uporabniki je završalo, saj nihče izmed fotografov ni v objektiv ujel samega trenutka napada, zato so se vsi spraševali, kdo je to storil razvpiti voditeljici, nekateri pa so se v komentarjih privoščljivo nasmihali - češ, končno je dobila, kar ji gre!

(Še vedno) ni dobila, kar ji gre
Toda nazadnje se je izkazalo, da je šlo pravzaprav za vnaprej načrtovano marketinško potezo. Joan se je namreč zaradi prihajajoče kolekcije Moi by Miss Piggy sprla z znano pujsko iz The Muppet Show. Med sabo sta si izmenjali nekaj žaljivk o slanini in plastičnih operacijah, nato pa je besedni obračun prerasel v fizičnega in rožnata gospodična je z jezično voditeljico obračunala tako, da jo je porinila v velikansko torto, ki je stala ob strani.

Moi by Miss Piggy bo luč sveta ugledala sredi marca, le nekaj dni zatem pa na velika platna prihaja še nov Disneyjev film o Muppetkih Muppets Most Wanted.

Nad zvezdnike, Jude in predebele rojake
Pred nekaj tedni se je Riversova sicer pošteno lotila igralke Jennifer Lawrence, pred letom dni je spet razburila Jude s šalo o nacistih in tlačenju Judov v peči, v svojih šalah se sicer pogosto norčuje tudi iz drugih manjšin, pa iz predebelih rojakov, predvsem pa so redno "na tapeti" hollywoodski zvezdniki.

Znana je tudi po naklonjenosti plastičnim operacijam, ki jih ni nikoli zanikala (prvo si je privoščila že leta 1965), številne posege pa velikokrat omenja tudi v šalah na svoj račun.