Foto: AP
Foto: AP

Medtem ko se predstavniki francoskega zvezdniškega para še niso odzvali na prošnje za komentar, igralčevi računi na družbenih omrežjih povedo veliko – igralec je z Instagrama nenadoma izbrisal vse slike svoje žene.

Sorodna novica Nova zvezdniška romanca: med poljubljanjem ujeta Tim Burton in Monica Bellucci

Neimenovani vir je za Daily Mail povedal, da je par na poti k ločitvi, dodal je: "Razšla sta se pred tedni. Tina ima strto srce."

Obenem igralec ni objavil ničesar na ženin rojstni dan. Nazadnje je všečkal eno od Tininih fotografij na Instagramu 17. februarja. Manekenka že nekaj tednov ni delila nobene skupne fotografije, kar je sledilcem porodilo vprašanje: 'Kje je tvoj mož?'

56-letni igralec, ki je najbolj znan po vlogah v filmih Oceanovih dvanajst in Črni labod, se je leta 2018 poročil s 26-letno Tino, dve leti po tem, ko so ju prvič romantično povezali. Aprila 2019 sta postala starša hčerki Amazonie.

Zvezdnika na družbenih omrežjih ne komentirata ničesar glede morebitnega razhoda, tam promovirata svoje delo. Medtem ko je Tina delila več slik s snemanj, Vincent oglašuje dva nova filma, Trije mušketirji: D'Artagnan in Liaison, v katerem nastopa skupaj s francosko zvezdnico Evo Green. Vincent je delil več podob sebe z 42-letno Evo, ki jo je pohvalil kot 'čudovito soigralko'.

In čeprav v sredo ni objavil ničesar o Tininem rojstnem dnevu, se je igralec poklonil svoji 18-letni hčerki Devi, ki jo ima s prvo ženo, igralko Monico Bellucci. Ta je trenutno v zvezi s priznanim ameriškim režiserjem Timom Burtonom.