Igralec je Mireli doslej plačeval 1.500 dolarjev na mesec (1.100 evrov), ona pa v tožbi zahteva 10.000 kun (1.300 evrov). Foto: EPA
Igralec je Mireli doslej plačeval 1.500 dolarjev na mesec (1.100 evrov), ona pa v tožbi zahteva 10.000 kun (1.300 evrov). Foto: EPA
Goran Višnjić in Ivana Vrdoljak
Goran in Ivana sta srečno poročena že osem let, zato je Ivana ob njegovi aferi zamižala na eno oko. Foto: EPA

Zvezdnik ameriške nanizanke Urgenca je za revijo Story povedal, da je lansko poletje v Šibeniku srečal Mirelo Rupić.

Pod vplivom alkohola je z njo končal v postelji, a se samega dogodka ne spominja prav dobro. Prepričan pa je, da v treznem stanju do aferice nikoli ne bi prišlo, saj mu Mirela načeloma, vsaj telesno, ni preveč všeč.

Pojasnil je, da zaenkrat še ne more vedeti, ali je štirimesečna Lana Lurdes res njegova hči, saj še čaka na rezultate DNK analize, ki jo opravljajo v ZDA. Čeprav še ni dokazano, da je mala Lana plod njegovega skoka čez plot, pa je igralec njeni materi vseeno nakazoval 1.500 dolarjev mesečno, saj se je, po njegovih besedah, Mirela pritoževala, da nima denarja.

Igralec je sicer že osem let poročen z Ivano Vrdoljak, pred meseci pa sta posvojila nekaj tednov starega fantka Tina.

Poznata se iz osnovne šole
Sicer pa je 36-letna Mirela dolgo časa zanikala, da je Višnjić oče njene hčerke - premislila si je šele pred tremi tedni, ker Višnjić male Lane Lurdes ni hotel priznati. "Rekel mi je, da bo, če se odločim za tožbo, Lano zasovražil in da z njo ne bo vzdrževal stikov. To me je sicer zelo prizadelo, a sem odločna," se je oglasila Mirela.

Pojasnila je še, da se z Višnjićem poznata že od otroštva, saj sta skupaj hodila v osnovno šolo. "Od začetka je vedel za mojo nosečnost in ves čas sva bila v stikih. Ker nisem želela medijskega pompa, tudi nisem hotela priznati, kdo je oče. No, dolgo časa je bilo vse v redu. Pred tremi tedni pa sva se sprla, padle so hude besede in zagrozil mi je, da Lane ne bo nikoli priznal."

Od Višnjića zahteva 10.000 kun na mesec
Pred kratkim ločena 36-letnica, ki že ima 13-letnega sina, je pred tedni zato najela odvetnika, Nenada Škareta, ki je vložil tožbo za očetovstvo. V njej od igralca poleg priznanja očetovstva zahteva tudi 10.000 kun preživnine na mesec. Škare je pojasnil: "Mislimo, da otrok ne bi smel živeti v revščini, če ima očeta, ki mu denar ne predstavlja težave."