Harry in Meghan se po obisku Nigerije maja zdaj odpravljata na obisk Kolumbije. Foto: AP
Harry in Meghan se po obisku Nigerije maja zdaj odpravljata na obisk Kolumbije. Foto: AP

Josh Kettler je bil na položaj vodje osebja zakoncev Sussex imenovan maja, preden se je par odpravil v Nigerijo. Svoj odhod je oznanil nekaj dni pred potovanjem zakoncev v Kolumbijo.

Kot poroča Guardian, naj bi bil Kettler najet za poskusno obdobje, odločitev, da se razidejo, pa je bila vzajemna. Kettler, ki je pred tem delal kot vodja osebja pri komunikacijski platformi Cognixion, bi moral Harryja "voditi čez naslednjo fazo". Maja je s princem odpotoval v London na deseto obletnico iger Invictus.

Harry in Meghan imata kar nekaj težav z osebjem, ko v ZDA nadaljujeta svoje dobrodelne in produkcijske posle. Tako ju je med drugim zapustil Bennett Levine, menedžer Archewell Productions, produkcijske hiše, ki sta jo zakonca postavila leta 2020 za snemanje TV-oddaj in filmov.

Ekipo sta lani zapustila tudi Fara Taylor, zadolžena za trženje, kot tudi za oskarja nominirani producent Ben Browning, vodja notranjih vsebin. Rebecca Sananes, vodja avdioprodukcije, je Archewell po letu in pol zapustila decembra 2022, prav tako po letu in pol je družbo zapustila predsednica družbe Mandana Dayani.

Meghan naj bi še vedno iskala vodjo njenega podjetja za kuhanje in življenjski slog, American Riviera Orchard.

V četrtek bosta Harry in Meghan začela svoje štiridnevno potovanje po Kolumbiji, kamor ju je povabila podpredsednica države Francia Márquez. Obiskala bosta Bogoto, Cartageno in Cali, kjer se bosta udeležila kulturnega festivala.