Vonnova se je v Schladmingu hudo poškodovala, morala bo na operacijo, okrevanje po takšni poškodbi pa traja približno leto dni. Foto: EPA
Vonnova se je v Schladmingu hudo poškodovala, morala bo na operacijo, okrevanje po takšni poškodbi pa traja približno leto dni. Foto: EPA
Tiger Woods
Le poleti k meni, draga Lindsey ... Foto: Reuters

Večmesečne govorice ne pojenjajo, zadnji v nizu "dokazov", da se med športnikoma nekaj plete, pa prihaja iz Avstrije, natančneje iz Salzburga.

Paparaci so namreč danes zjutraj na enem izmed tamkajšnjih letališč ujeli poškodovano Lindsey, kako se s pomočjo bergel vzpenja na zasebno letalo slavnega golfista, ki jo bo popeljal nazaj v domovino.

Tiger zaradi natrpanega urnika tokrat ni prišel po svojo (drago) prijateljico, so pa golfista sredi januarja že opazili v Avstriji, ko se je Vonnova po odsotnosti vrnila v smučarsko karavano. Kratek postanek ni ostal neopazen, saj so viri v Salzburgu poročali, da se je Tiger na poti na turnir v Abu Dabi z zasebnim letalom za en dan ustavil v mestu. A na isti dan je bila v Mozartovem mestu tudi Lindsey, ki je gostovala na tamkajšnji televiziji.

Skupni oddih na Antigvi
Kot je pred kratkim poročala spletna stran Hollywood Life, sta najslavnejši golfist na svetu in zvezda svetovnega pokala v alpskem smučanju par od novembra lani. "Spoznala sta se v Vailu prek skupnih smučarskih prijateljev, saj je Tiger odličen smučar. Njegova otroka Sama in Charlieja je Lindsey naučila nekaj smučarskih skrivnosti in iskrica je preskočila," je razkrila neka Lindseyjina prijateljica.

Čeprav so njuni urniki zelo natrpani, pa sta si vzela čas tudi za skupni oddih, saj jo je eden najbolje plačanih športnikov na svetu povabil na romantičen karibski otok Antigvo.

Medtem ko 28-letna Lindsey za zdaj ne komentira govoric, pa je devet let starejši Tiger pred kratkim dejal, da sta z Lindsey le prijatelja. Mu verjamete na besedo?