Posnetek zaslona, ki ga je Stroh delila s prijatelji, je končal pri tabloidih. Preden bi ga objavili ti, ga je Stroh sama. Foto: TikTok/posnetek zaslona
Posnetek zaslona, ki ga je Stroh delila s prijatelji, je končal pri tabloidih. Preden bi ga objavili ti, ga je Stroh sama. Foto: TikTok/posnetek zaslona

23-letna Sumner, ki se preživlja kot manekenka na Instagramu, je na svojem TikToku razkrila, da je bila pred časom (natančno ni povedala, kdaj) v zvezi z dve desetletji starejšim glasbenikom. "Imela sem razmerje z moškim, ki je poročen z manekenko za Victoria's Secret," je v uvodu razkrila Stroh in nadaljevala: "Takrat sem bila mlada, bila sem naivna in – iskreno – počutim se izkoriščeno." Nato je razkrila še, o kom govori: "Mislim, da vsi veste, kdo je Adam Levine. Z Adamom sva se videvala kakšno leto."

V nadaljevanju je pojasnila, da nato nekaj časa nista imela stikov, po nekaj mesecih (kot je razvidno iz posnetka zaslona, 1. junija letos) pa ji je poslal sporočilo, v katerem jo je prosil nekaj neobičajnega – za dovoljenje za uporabo njenega imena.

"O. K., resno vprašanje. Pričakujem še enega otroka, če bo deček, bi ga rad poimenoval Sumner. Se strinjaš? SMRTNO resno," ji je napisal Levine, kar je Stroh tako šokiralo, da je naredila posnetek zaslona in ga delila s prijatelji, "za katere je mislila, da jim lahko zaupa". Izkazalo se je, da je eden izmed prejemnikov prepoznal potencial sporočila in ga hotel prodati medijem, je razložila Stroh, zato je koristoljubneža prehitela in zgodbo sama delila s svetom.

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

Ob tem je poudarila, da si zgodbe nikakor ni želela deliti s svetom, saj se zaveda, da si s potezo ne dela nikakršne usluge, saj bodo ljudje delali napačne sklepe, sploh zaradi stereotipov, povezanih z vplivnicami, in s tem, "kar delam, načina, kako služim denar, da sem manekenka na Instagramu".

V le enem dnevu je posnetek njene izpovedi na TikToku postal viralen, razširil se je po vseh večjih družbenih omrežjih in nato tudi v medije, zato se je bil na trditve prisiljen odzvati tudi 43-letni glasbenik. Ta je priznal, da je "šel čez mejo" in ravnal napačno, obenem pa zatrdil, da s Stroh ni imel razmerja: "Ravnal sem narobe, ker sem se z nekom, ki ni moja žena, pogovarjal spogledljivo, a razmerja nisem imel. Kljub temu sem v obžalovanja vrednem obdobju življenja šel čez mejo ... V določenih trenutkih je vse skupaj postalo neprimerno," je Levine dejal v izjavi za TMZ.

Ob tem je poudaril, da je to priznal in se dejavno lotil popravljanja odnosa z družino. "Moja žena in moja družina sta vse, kar mi je pomembno. Da sem bil tako naiven in neumen, da sem na kocko postavil tisto, kar mi je najpomembnejše, je največja napaka, kar bi jih lahko storil. In nikoli več je ne bom storil. Prevzemam vso odgovornost," je dejal in zatrdil, da "bodo to prebrodili, in to skupaj".

Frontman zasedbe Maroon 5 je v zvezi z namibijsko manekenko Behati Prinsloo (34) že približno deset let. Leta 2013 sta se za kratek čas razšla, nato pa se pobotala in zaročila. Dve leti pozneje sta se poročila, leta 2016 se jima je rodila prva hčerka Dusty Rose, dve leti pozneje pa še Gio Grace. Prinsloo je sicer le pred nekaj dnevi potrdila, da z možem pričakujeta tretjega otroka.