Elizabeth Hurley in Shane Warne sta se zaročila na Škotskem. Foto: EPA
Elizabeth Hurley in Shane Warne sta se zaročila na Škotskem. Foto: EPA

Lepa igralka se je namreč med bivanjem na Škotskem zaročila z nekdanjim avstralskim igralcem kriketa Shanom Warnom. Warne je Hurleyjevo zaprosil za roko v petek po romantični večerji v razkošnem hotelu St. Andrews ob vzhodni obali Škotske, kjer se je športnik udeležil turnirja golfa, poročajo britanski mediji.

Legendarni avstralski igralec kriketa je po poročanju časnikov Mail on Sunday in Sunday Telegraph padel na kolena pred Hurleyjevo in jo pred navzočimi na večerji v hotelu zaprosil za roko - ko je Hurleyjeva privolila, je bil par deležen bučnega aplavza. Časnika sta tudi objavila fotografije srečnega para, ki se je v soboto z roko v roki sprehajal po igrišču za golf, Hurleyjeva pa je nosila velik zaročni prstan iz safirja in diamantov.

42-letni Warne in 46-letna Hurleyjeva sta se spoznala lani julija, od takrat pa so ju redno videvali skupaj. Ko je Hurleyjeva spoznala Warna, je bila še poročena z indijskim poslovnežem Arunom Nayarjem, od katerega se je ločila lani decembra. Pred tem je bila v dolgi zvezi z igralcem Hughom Grantom, ki je trajala kar 13 let.

Warne je končal svojo mednarodno športno kariero leta 2007, še vedno pa igra kriket v indijski prvi ligi pri klubu Rajasthan Royals. Warne je poleg svoje uspešne kariere v kriketu znan tudi po burnem zasebnem življenju in številnih aferah, kar ga je tudi stalo mesta kapetana v avstralskem moštvu kriketa.